USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка народила у під'їзді

21 Листопада 2018 16:59
У волинянки почалися передчасні пологи - жінка народила у під'їзді, інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

До центральної оперативної диспетчерської ВОЦЕМДМК о 06.22 надійшов виклик, в якому стурбований чоловік повідомив про те, що у його вагітної дружини раптово почались перейми і вона вже буде народжувати.

За три хвилин бригада ЕМД прибула на місце виклику. Пішки піднявшись у квартиру на шостий поверх, медики оглянули схвильовану і налякану вагітну жінку, допомогли зібрати необхідні речі і почали спускатись східцями в низ в повній темряві, адже ліфт не працював і сходова клітка зовсім не освітлювалася. До першого поверху залишилось кілька сходинок, як раптом у жінки відійшли навколоплідні води і вона почала стрімко народжувати. Лікар ледве встигла підхопити новонароджене немовля, знайти затискачі і навпомацки перетиснути пуповину. Тепер у медиків було надважливе завдання: серед речей породіллі у темному і холодному під'їзді швидко знайти чим укутати немовля, адже чоловік жінки не на жарт злякався і розгубився.

За лічені секунди дитині знайшли необхідні речі, разом з мамою перенесли в автомобіль швидкої, загорнули обох у термопокривала і екстрено доставили в пологовий будинок. Не дивлячись на стрімкі пологи і екстремальні умови - дитина народилася здорова. Вже в лікарні, обстежуючи немовля, медики ЕМД вияснили - народилася дівчинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Листопада 2018 17:20
Лікарі не звикли приймати роди в таких умовах,вони звикли щоб лежала,чим довше,щоб можна було збити більше грошей,а тут на тобі і даром.Цікаво їй рахунок виставлять за труди?
Andrij до Анонім Показати IP 21 Листопада 2018 20:33
откуда столько негатива???? родила и хорошо, а врачи тоже выживают как могут.
User до Andrij Показати IP 22 Листопада 2018 18:27
От тільки виживають вони як можуть за рахунок своїх пацієнтів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus