USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянку запросили на тренування у зал, де займався Усик

26 Грудня 2018 21:48
У Кончі-Заспі на олімпійській навчально-спортивній базі відбулися тренувальні збори 50 кращих спортсменів України з панкратіону, серед них була й лучанка Вікторія Казакова.

Спортсменка каже, що збори тривали з 15-23 грудня.

«Завершуючи 2018-й рік, ми вже готуємося до нового 2019-го. Так, відбулися навчально-тренувальні збори на базі державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа». Тренування були спрямовані на відновлення та отримання нових знань та технік.

Хоча на чемпіонаті світу я і отримала травму, ще проходжу процес відновлення, але мене все одно запросили. Загалом, я дуже задоволена поїздкою, адже було надзвичайно цікаво в плані нового матеріалу і можливості потренуватись в залах, де виховувались і тренувались такі легенди, як легенди такі як Усик, Ломаченко, Берінчик та Беленюк. У цих місцях, де зростали українські легенди світового рівня, відчувається особлива атмосфера, це надихає», - ділиться враженнями Вікторія Казакова.

Нагадаємо, луцька спортсменка стала чемпіонкою Європи у травні, а в листопаді здобула дві бронзи на чемпіонаті світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 27 Грудня 2018 00:59
Я займався у клубі Гарда, звідки Віка, хороший клуб, тому мені було дуже важко знайти підходящий, коли переїхав у Київ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus