USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни повертаються з «Ігор нескорених»

28 Жовтня 2018 12:05
Волиняни, які представляли Україну у складі збірної на «Іграх нескорених-2018» у Сіднеї, повертаються додому. Про враження розповіла на своїй сторінці в мережі учасниця з Волині Майя Москвич.

"Ось і все! InvictusGames2018 завершилися! Я лиш навчилася засинати тут вночі, а вже потрібно повертатися назад...)

Вчора була церемонія закриття, як на мене, набагато грандіозніша за попередню. Наша збірна виглядала на фоні інших трохи напруженою. Ще б пак, основний месидж, з яким нас випроваджали - медалі, щоб не менше ніж минулого року!) Ми їх звісно веземо, але Invictus насправді не про це...

В своїй промові принц Гаррі сказав, що Invictus - це родина, це світове "комюніті" незламних воїнів нових воєн. Invictus - це про сім’ю, братерство і підтримку. Що найбільша наша сміливість - поширити свої історії, бо так ми допомагаємо іншим. Що нормально просити про допомогу і бути не таким як всі і це нормально теж. Що ми на цих Іграх доводимо, що неможливе може бути можливим! Він сказав enjoy!

Сподіваюсь, що через кілька років нашу вже майбутню збірну випроваджатимуть саме з такою настановою! Just enjoy! І впевнена їхні виступи з таким гаслом значно перевершать наші.

На неформальну вечірку сил вже не вистачило, але я таки обмінялася футболкою зі своєю улюбленицею на цих змаганнях з Австралії. Emilea Mysko - it was nice to meet You! ! You was excellent!!!

Єдине бажання по завершенні Ігор - відпочити. Десь в теплих краях, на зберезі моря чи океану. І так довго, щоб змити всю втому зібрану на шляху, починаючи з лютого...", - написала волинянка.

До слова, загалом волиняни на «Іграх нескорених-2018» завоювали для української збірної чотири із семи здобутих золотих медалей, дві срібні й одну бронзову.

Лучанка Майя Москвич тріумфально виступила на «Іграх нескорених-2018» у Сіднеї, здобувши дві золоті медалі у стрільбі з лука – у персональній та командній першостях. Підтримали її й інші уродженці Волині – ковельчани Богдан Оксентюк та Василь Омельченко, які номінально представляють інші області.

Наступні змагання відбуватимуться в 2020 році в Нідерландах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 28 Жовтня 2018 16:08
Майя де воювала?яке поранення?
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Жовтня 2018 17:45
Вітаю, Вас Майє! І себе теж. Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus