USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волиняни – серед переможців ЧУ з веслування. Фото

15 Липня 2018 15:02
Волиняни Марія Повх, Юрій Вандюк, Андрій Рибачок та Віталій Цуркан стали переможцями чемпіонату України з веслування на байдарках і каное, який відбувся 11-15 липня у Дніпрі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

Так, студентка Академії рекреаційних технологій та права Марія Повх виборола золото на олімпійських дистанціях в «одиночці», а також у «двійці».
Студент СНУ Юрій Вандюк та студент Академії рекреаційних технологій та права Андрій Рибачок перемогли у «двійці» на дистанції 1000 метрів. Варто зазначити, що волиняни здолали бронзових призерів Олімпійських ігор в Ріо Дмитра Янчука і Тараса Міщука. До того ж, двоє волинян у складі каное-четвірки вибороли золото на дистанції 500 метрів.
Окрім того, у змаганнях байдарочників в складі четвірки на дистанції 500 метрів перемогу здобув волинянин Віталій Цуркан.

Зокрема, волиняни здобули ліцензії на участь в чемпіонаті світу, який пройде в серпні цього року у Португалії.

«Волинь знаходиться серед лідерів фінансування галузі спорту. Федерація каное Волинської області дякує за допомогу в розвитку цього виду спорту та підтримці спортсменів Модерн-Експо, Волинській обласній раді та Луцькій міській раді, яка за цієї каденції започаткувала гарну річ – фінансову підтримку громадських організацій з олімпійських видів спорту, що дало можливість розвивати веслування, важку та легку атлетику, а також бокс та велоспорт», - зазначив Андрій Авраменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus