USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни у січні-березні отримали субсидій готівкою на 4,8 млн

24 Квітня 2018 10:06
На відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у січні–березні 1,6 тис. домогосподарств призначені субсидії готівкою.

Про це повідомили у ГУ статистики у Волинській області.

Зазначається, що субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у березні отримували169,7 тис. домогосподарств області (50,4% їх загальної кількості), що на 0,4% більше, ніж рік тому.

З початку року дані субсидії призначено 11,9 тис. домогосподарств (у міських поселеннях – 6,7 тис. домогосподарств, у сільській місцевості – 5,2 тис. домогосподарств) на загальну суму 16,6 млн.грн.

Середній розмір призначеної субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у березні становив 946,0 грн.

Окрім того, у січні–березні 1,6 тис. домогосподарств призначені субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на загальну суму 4,8 млн грн. Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у березні становив 3157,1 грн.

Нагадаємо, раніше міністр соціальної політикиАндрій Рева пояснив, Яким чином вже цьогоріч уряд планує здійснити монетизацію субсидій та чи не призведе це до того, що населення просто не платитиме за комунальні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 24 Квітня 2018 11:13
народ просто одержує доходи по-чорному, не декларує їх і податків не платить. ще й субсидії одержує.А НАВІЩО? заплатять ті, хто має легальну зарплату. гарант та його банда ховають гроші по офшорах. також не сплачують податки. ЖИТТЯ ПО НОВОМУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus