USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин, що незаконно купив у Москві гвинтівку та привіз додому, заплатить 20 тис. штрафу

2 Серпня 2020 20:41
Волинянин, який незаконно придбав у Москві гвинтівку та провіз її через державний кордон в Україну, заплатить 20 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Так, перебуваючи на початку квітня 2018 року в Москві, волинянин придбав у невстановленої слідством особи за 400 доларів США без передбаченого законом дозволу однозарядну спортивно-мисливську гвинтівку моделі «ТОЗ-12-01» калібру 22 LR (5,6 мм.) із пошкодженим ідентифікуючим заводським номером та оптичним прицілом.

Вказану вогнепальну зброю обвинувачений незаконно перемістив до місця свого проживання, приховавши її від митного контролю на кордоні України та Росії.

16 травня гвинтівку вилучили правоохоронці під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого.

Відзначимо, що волинянин уклав угоду про визнання винуватості та заплатить штраф 20 тисяч 9 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 4 Серпня 2020 20:51
Він купив в кацапів гвинтівку, провіз її через два кордони і мусить заплатити штраф. А прикордонники ні при чому. Нахріна нам такі прикордонники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus