USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волинянин став призером на чемпіонаті піци в Італії

5 Жовтня 2018 10:23
Волинянин Андрій Злотко гідно представив Україну на чемпіонаті піци в Італії, який відбувся днями.

Про участь у чемпіонаті відомого українського та італійського піцайоло пише Район. Іваничі.

«Це був вісімнадцятий абсолютний чемпіонат Італії з виготовлення піци, який проходив у містечку Фіюджі. Він був організований асоціацією Італійських піцерій. В ньому були різні конкурси, - міжпровенційні, Італійські та всесвітні. Я виборов 2 місце по швидкості і 2 місце між країнами. 1 місце виборола Франція, 2 - Украіна і 3 - Фінляндія. Всього країн було 8», - розповів Андрій Злотко.

Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого.Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.

А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus