USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин у багажнику Audi заховав понад тисячу пачок контрабандних цигарок

1 Листопада 2018 14:12
На кордоні з Білоруссю, Польщею та Румунією співробітники Луцького, Мостиського та Мукачівського прикордонних загонів затримали кілька партій контрабандних тютюнових виробів .

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Вночі 1 листопада прикордонники Луцького загону завадили незаконному переміщенню тютюнових виробів на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Піща».



Під час огляду легковика «Ауді», у багажному відділенні та на пасажирському сидінні автівки, охоронці кордону виявили 1000 пачок сигарет.



Ще 270 пачок курива прикордонники Луцького загону виявили в запасному колесі легковика «Фольксваген», який прибув в країну через пункт пропуску «Доманове».



Та близько 500 пачок контрабандних сигарет планували провезти через кордон українець та норвежець сховавши їх під обшивкою дверцят «Ніссана» та багажника «Тойоти». Водії іномарок їхали через пункти пропуску «Краківець» і «Дякове».

В усіх випадках сигарети, а це понад 1,7 тисяч пачок, передано працівникам ДФС, водіїв притягнуто до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus