USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин вирощував на городі понад 100 кущів конопель

10 Серпня 2022 13:55
Співробітники кримінальної поліції Ковельського РУП ГУНП спільно із оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області припинили незаконну діяльність волинянина.

Встановлено, що у селі Колодяжне на двох земельних ділянках для ведення сільського господарства чоловік вирощував понад 100 кущів конопель. Про це повідомили у поліції Волинської області.

Поліцейські факт злочину задокументували. Заборонені рослини вилучили та відправили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 310 ( посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Тепер волинянину за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 10 Серпня 2022 15:52
а так хотілося покурити.................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus