USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Судитимуть волинянина, який виготовляв, збував і зберігав вибухові речовини та боєприпаси

21 Квітня 2022 13:07
За незаконні дії 38-річному волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудовим слідством у справі встановлено, що чоловік неодноразово збував патрони калібру 7,62, а також виготовив саморобний вибуховий пристрій, який зберігав удома, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту боєприпасів. Відповідно до висновку експертів, патрони придатні до стрільби.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання поліцейські виявили та вилучили саморобний вибуховий пристрій, який придатний до вибуху, а також боєприпаси та інші речові докази.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції спільно з Камінь-Каширською окружною прокуратурою Волинської області оголосили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 263-1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Досудове слідство завершено. Обвинувальний акт із матеріалами справи скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus