USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянину, який збив на переході у Луцьку неповнолітню та втік, винесли вирок

10 Червня 2019 22:30
Волинянин, який збив неповнолітню дівчину на переході на проспекті Відродження та втік з місця дорожньої пригоди, отримав покарання у виді 2,5 років обмеження волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 8 січня минулого року обвинувачений на автомобілі «Опель Вектра» рухався проспектом Відродження в напрямку проспекту Молоді з боку вулиці Рівненської зі швидкістю приблизно 50-55 км/год.

Так, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, який розташований навпроти будинку №14а на проспекті Відродження, водій неправильно оцінив дорожню обстановку та здійснив наїзд на неповнолітню дівчину, яка здійснювала перехід проїжджої частини дороги нерегульованим пішохідним переходом зліва направо відносно руху транспортного засобу. Відзначимо, що водій, маючи можливість надати допомогу потерпілій, втік з місця ДТП.

Внаслідок аварії неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми.

Обвинувачений свою вину визнав повністю. Однак лише частково визнав моральну шкоду – 50 тисяч гривень. Потерпіла натомість розповіла суду, що обставин ДТП не пам’ятає, оскільки одразу втратила свідомість та частково пам’ять. Вона просила повністю задовольнити цивільний позов та наполягала на суворому покаранні обвинуваченому.

Відтак, суд визнав водія «Опеля» винним та призначив покарання у виді 2,5 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1,5 роки. До того ж, суд частково задовольнив цивільний позов потерпілої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus