USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська облспоживспілка не хоче укладати договір з підприємцем

12 Березня 2018 17:18
Волинська обласна спілка споживчих товариств відмовляється укладати договір на торгове місце з підприємцем, який придбав контейнер на Завокзальному ринку, тому профільна комісія міськради доручила підготувати звернення до облспоживспілки, аби та не перешкоджала підприємницькій діяльності.

Про це йшлося 12 березня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Так, підприємець Віктор Ковальчук придбав на Завокзальному ринку контейнер, втім облспоживспілка відмовляється укладати з ним договір на торгове місце. Раніше депутати вже зверталися до облспоживспілки, аби та уклала договір із підприємцем, проте, за словами голови комісії Олександра Козлюка, у відповіді йдеться про те, що депутати не мають права втручатися в її господарську діяльність.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ОБЛСПОЖИВСПІЛКА ГРАБУЄ ПІДПРИЄМЦІВ, І ХТО ЗА ЦИМ СТОЇТЬ

Як зауважив депутат Андрій Козюра, підприємці не повинні платити «мзду» Володимиру Горгуту (перший заступник голови правління облспоживспілки, - ВН), оскільки, коли підприємці купляють один в одного контейнери, то це не його справа. Зі слів депутата, облспоживспілка мала би укласти договір на торгове місце, адже є договір купівлі-продажу. На його переконання, облспоживспілка порушує ведення підприємницької діяльності, тому подібні речі не можна залишати без уваги.

Відтак, комісія доручила юридичному управлінню міської ради підготувати повторне звернення до Волинської облспоживспілки щодо розгляду заяви підприємця Володимира Ковальчука та неперешкоджання його підприємницькій діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
valdis peish Показати IP 12 Березня 2018 17:24
а для чого цей підприємець забуханий виясняв з горгутом питання? - тепер це віндета
мда до valdis peish Показати IP 12 Березня 2018 20:48
адютанти строчать..присуцтвовав.свєчу держав
там Показати IP 12 Березня 2018 17:29
за так зване переоформлення в межах однієі бухгалтерії вони брали вже давно біля чотирьох тисч.плюс поклони..поклони..4 тис.за два аркуши паперу де зазначено що ти ніхто.110 грн за квм.підмітання. плюс коефіцієнт інфляціі.так не записаний але ще більш реальний коефіцієнт жадібності який коливається під мінімум 50% раз на три роки при всіх скандалах..те що підприємці напрацьовували багато років горгутята тупо мсонотонно знищують.ринок це торгова площадка а не сакральне єдине місце торгівлі як при совєтах ..оцими фокусами камсамолець монотонно тупо вибиває більш менш активних підприємців..молоді не приходять по тих же причинах..залишаються люди які так заробляють на хліб..бо куда вони вже підуть..а сивочолий голова влксму ківерцівщини почувається і дальше пупом..цум заварганить..ти в дуп.. дядько ,також..рік який надворі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus