USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські пауерліфтери здобули переможні місця на Чемпіонаті України

27 Січня 2017 16:49
Впродовж двох днів змагань волинські силачі здобули 7 перемог. Також одна спортсменка виборола право змагатися на Чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи у Фінляндії.

Чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп відбувався 25-27 січня в місті Коломия. На цих змаганнях Волинську область представила команда «Volyn Strength» мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика».

Як розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини заслужений тренер України з пауерліфтингу, старший тренер мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика», тренер-викладач Волинського регіонального центру інвалідного спорту «Інваспорт» Олег Хом’як, що це був вдалий початок року для волинського пауерліфтингу.

«Початок року для нашої команди виявився досить непоганим. Не все заплановане виконано, але загалом результатом задоволений. У підсумку ми маємо дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди. Окрім цього, Ірина Воробйова відібралась на Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи, який відбудеться у Фінляндії влітку», - розповідає Олег Хом’як.

Так, у перший день Марія Ройко стала чемпіонкою України серед дівчат (до 18 років). Окрім цього, у ваговій категорії до 52 кілограмів спортсменці підкорилася штанга 67,5 кілограма. Відповідно, волинянка посіла друге місце в абсолютному заліку серед дівчат.

Юлія Осіїк стала бронзовою призеркою Чемпіонату України серед юніорок (до 23 років). Дівчина здолала штангу вагою 57,5 кілограма (вагова категорія до 57 кілограмів).

Другий день Чемпіонату України з класичного жиму лежачи для волинскьої команди теж був успішним. Серед юніорів срібну нагороду здобув Станіслав Здробилко. У ваговій категорії до 83 кілограмів спортсмену підкорилась штанга вагою у 177,5 кілограма. Від першого місця його відділили лише 2,5 кілограма. Валерій Попович у категорії до 59 кілограмів посів третю сходинку п'єдесталу з результатом – 105 кілограмів.

У Чемпіонаті України серед жінок Ірина Воробйова виборола золоту нагороду, витиснувши штангу вагою 95 кілограмів (вагова категорія до 63кг).

Також на чемпіонаті пройшли й змаганнях ветеранів. На них волинянин Вадим Чеханюк виборов срібло. Зауважимо, що його вага 85 кілограмів, вік спортсмена 46 років, а результат показав - 147,5 кілограма.

Нагадаємо, що в Луцьку безплатно тренують людей з вадами здоров'я. Важкі силові вправи волиняни з інвалідністю виконують в одному залі разом з усіма жителями міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знавець Показати IP 27 Січня 2017 17:52
молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus