USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські шахтарі вимагають у президента закласти у бюджет кошти на розвиток галузі

21 Вересня 2019 11:25
Гірники «Шахта» Бужанська» ДП «Волиньвугілля», які відучора перебували під землею, піднялися на поверхню, аби затвердити звернення до президента.

Сьогодні, близько десятої ранку, на зборах шахтарі ухвалили рішення продовжити безстрокову акцію протесту через невиплату їм за кілька місяців заробітної плати. Про це розповів голова первинної профспілкової організації ДП «Волинь вугілля» «Незалежна» Богдан Макарчук, інформує Ua:Волинь.

З його слів, шахтарі затвердили звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної ради Дмитра Разумкова і прем‘єр-міністра Олексія Гончарука. У ньому йдеться про вимогу передбачити та закласти у проєкт Закону України «Про державний бюджет» кошти на підтримку і розвиток вугільної галузі і забезпечити їх ефективне використання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Президент Показати IP 21 Вересня 2019 13:13
Заклали на ато додатково ше 36 мільярдів , чи вам ато може не потрібно
Анатоль_ Показати IP 21 Вересня 2019 13:38
Вже нічого не зробиш. Може даже як закриють ті нещасні шахти то людям буде легше. І державі буде легше. Бо раніше шахтарям давали мільярди, а вугілля вони давали все менше і менше. Скільки зараз дають ті шахти? Га? Отож бо й воно!
Анатоль_Ю до Анатоль_ Показати IP 21 Вересня 2019 21:27
Будеш у рашки закупати, а Семен і Ко. блокувати, менти розгоняти, а електростанції і інші, що потребують будуть голі і босі, а ви без тепла! Класно да?!
українець Показати IP 21 Вересня 2019 21:24
Бюджет Кабмін складає! Навчиться повноваження розрізняти! Всі все від Президента хочуть? То робіть президентську республіку, а то повноважень, кажете, забагато, а як вимагати і просити то куди претесь?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus