USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «швидким» заборгували палива на 1,8 млн грн

6 Вересня 2019 12:51
Рішенням господарського суду Волинської області задоволено позов Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної ради, комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» про стягнення 1 млн 789 тис. гривень із ТОВ «Техойл НК», інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Фірма, яка зобов’язана постачати бензин та паливо, безпідставно відмовилася передавати оплачений товар комунальному підприємству «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, в.о. директора Комунального підприємства "ВОЦЕМДМК« Володимир Шмаль, перебої з постачанням палива почалися ще рік тому.

Каже, кілька разів їздили до постачальника, він давав один талон на всю область.

«Потім зовсім перестали заправляти, не відповідали на дзвінки. Вони зникли з країни», – каже в.о директора комунального підприємства.

З його слів, волинські швидкі забезпечені паливом завдяки допомозі Волиньради – наразі проблеми з постачальником, який кинув волинські швидкі на гроші, не ставить під загрозу отримання мешканцями області своєчасної та якісної екстреної медичної допомоги.

У позовних вимогах прокурор вимагав стягнути з товариства попередньо сплачену за товар грошову суму в розмірі 1 млн 462 тис грн, 225 тис. грн пені за порушення строків виконання зобов’язання та 102 тис. грн штрафу за прострочення виконання зобов’язання.

За результатами судового розгляду справи рішенням суду позовні вимоги прокурора задоволено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus