USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинські «акули бізнесу» стануть викладачами

12 Квітня 2013 11:59
Освітня програма, у якій бізнесмени вчитимуть студентів, стартувала у Луцьку.
Про це повідомили у прес-службі Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

У Луцьку вирішили призвати акул бізнесу на допомогу студентам. Вчора в обласному центрі Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив спільно з Обласним молодіжним центром праці презентували освітній проект «Profi-Start».

Особливість нової освітньої програми полягає у тому, що викладачами у цьому проекті будуть керівники успішних підприємств, що працюють у різних галузях.
Загалом, молоді люди матимуть можливість пройти три освітні рівні проекту: «Мої перші гроші», «Моя успішна професійна кар’єра» і «Мій власний бізнес». Наразі уклали домовленості з п’ятдесятьма бізнесовими структурами, які «посвячуватимуть» студентів у тонкощі професійного успіху та заробітку.

Під час тренінгового курсу «Мої перші гроші» студентам розкажуть і покажуть, як можна заробляти гроші, не відриваючись від навчання. Викладачі – ті сектори бізнесу, які можуть запропонувати тимчасову або віддалену роботу.

«Моя успішна професійна кар’єра» - це комплекс тренінгів, де люди, які є безпосередніми роботодавцями, опрацьовуватимуть разом зі студентами навички і вміння, необхідні для гідного виходу на ринок праці й зайняття там конкурентоспроможної позиції.

Так, студенти зможуть особисто познайомитись з тими, хто може розкрити їх потенціал та запропонувати роботу, а, за словами керівників бізнесу, здібних і талановитих вони згідні забирати «з руками й ногами».
Під час третього етапу освітньої програми «Мій власний бізнес» молоді люди зможуть застосувати свої бізнес-ідеї. Бізнесмени, які викладатимуть курс, оцінять, проконсультують, зорієнтують і вкажуть вектор, в якому потрібно рухатись на шляху до започаткування власної справи.



За словами начальника відділу організації профорієнтації Волинського обласного центру зайнятості Наталі Балакіної, близько 60% тих, хто відважується започаткувати власну справу – саме молоді люди, тому їм необхідна підтримка та наставництво зі сторони тих, хто в бізнесі може називатись «профі». А найбільш перспективні та життєздатні бізнес-проекти мають усі шанси отримати інвестиційні вливання зі сторони бізнесменів, які долучаються до проекту.
Після закінчення освітньої програми кожен учасник отримає диплом та комплекс теоретичних і практичних матеріалів.

Щоб пройти курс тренінгів, потрібно заповнити анкету, яку оцінюватиме експертна комісія, причому відбиратимуть тих претендентів, які засвідчать найбільшу мотивацію у анкеті. Кращі, за рішенням комісії, будуть запрошені до навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайло Показати IP 12 Квітня 2013 12:40
Молодці!
Александр Показати IP 12 Квітня 2013 12:45
Сама идея правильна. Так учат на MБA. НО! Чтобы не "получилось как всегда": а) лекции должны быть напечатаны и представлены на утверждение ректората института, и б)бизнесмены должны получать за это деньги от института. Иначе это превратится в разовый клуб выходного дня в коворкинг-центре. Что тоже полезно, но это уже будет не обучение.
Forever Autumn до Александр Показати IP 12 Квітня 2013 12:57
Підтримую, що ініціатива хороша, але й що це може закінчитись "як всєгда". Сама б взяла участь у подібній школі )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus