USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Волинського «Фаберже» тричі внесуть у книгу Гіннеса

16 Квітня 2021 23:30
Відомий на всю країну майстер з Володимира-Волинського Анатолій Бойко цієї суботи зареєструє ще одне досягнення: майже 53 тисячі дірок він зумів висвердлити на гусячому яйці. Також ще один рекорд буде встановлений на курячому яйці, проте кількість отворів на ньому поки залишиться в секреті.

Буг вкотре завітав у майстерню до волинського «Фаберже», щоб поцікавитися його успіхами.

Як розповідає майстер на всі руки, нова рекордна кількість отворів справа не одного дня і навіть тижня. Тонкі свердла, розміром людської волосини, швидко ламалися, проте Анатолій замовляв нові та продовжував творити.

Щодо планів на майбутнє, рекодсмен розповідає, що пропонуватиме реєстрацію ще однієї номінації в книзі Гіннеса – техніку витягування яєчної шкарлупи. Цікавим фактом є те, що нею ніхто, крім володимирського майстра, не володіє.

Реєстрація рекорду за участі експертів відбудеться в цю суботу 17 квітня в КМЦ. Там будуть присутні відомі ЗМІ України. «Фаберже» запрошує всіх охочих підтримати його на цьому дійстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus