USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських «акул пера» відзначили у спілці журналістів

1 Червня 2011 14:50
Представники волинських засобів масової інформації виграли ряд премій у конкурсах, що проводила Національна спілка журналістів України 2011 року.
Премії спілка присуджує за високохудожні твори в різних жанрах журналістики і публіцистики, створені членами НСЖУ, надруковані в періодичних виданнях або передані по телебаченню і радіо. Про це пише Телекритика із посиланням на сайт НСЖУ.
У номінації «Журналіст року» перемогла редактор відділу інформації та екології газети «Волинь-нова» Катерина Зубчук.
«Фотожурналістом року» в Україні став власний кореспондент газети «Урядовий кур'єр» по Волинській області Валерій Мельник.
У номінації «Журналістське розслідування» виграв редактор відділу права та правоохоронних органів газети «Волинь-нова» Олександр Нагорний.
«Журналістською акцією» - «Кращою первинною журналістською організацією» стала газета «Вісник+К».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Zheniok Показати IP 1 Червня 2011 15:22
одні й ті самі, подивишся на всі ті відзначення, таке враження, що Волинська журналістика ніяк за останніх років 10-20 не змінилася
dimych Показати IP 1 Червня 2011 16:54
Мама мія, який жах!!!Скажіть мені,де молодь??? Старпери вибирали таких же даунів? Почитайте статті цих "акул", 100% совок!!! Де Фетисова,Стернічук, Гнатюк, Шевчук? Це справжній парад [цензура]. Тексти - нудні, з намаганням підлизати. Таким штибом писали у 80-х "вісті з полів". Дорогу талантам, а не глашатаям комунізму!
Семен Показати IP 1 Червня 2011 18:22
А молодежь хорошо известна узкому кругу любителей их творчества.
Оксана Показати IP 1 Червня 2011 18:59
От добре відмітили, що "акул пера" в лапках!
ЗМІ Показати IP 1 Червня 2011 20:06
Ганьба! "Вісник і К" - переможець. Жовта газетка, де редактор акцентує не сексі. Очевидно, йому цього бракує. Але ж Савчак - друг. Два друга - х.. і попруга. Ганьба тисячу разів. Треба було ще "самоноагородити" Савчака, за те, що знищив журналістську організацію - одну з кращих в Україні. Зробив з неї ЗАТ, в яке входить його оточення - мент Шегда, розповсюджувач газет Вася, від якого завжди пахне часником і самогоном, Мандзюк, Приходько і ще пару чоловік.
Богдана Стельмах Показати IP 1 Червня 2011 20:09
Колеги, мене цікавить, наскільки повно подана інформація... Отже, ці журналісти отримали відзнаки як кращів області чи в Україні? Бо з вашої публікації - то кращі в Україні...
Прагматик Показати IP 1 Червня 2011 21:01
Усе просто - підростете й відмічатимете себе самі, як це робить нинішнє покоління журналістів. А ви хіба не помітили, що усі відзнаки починаються поближче до редактора і поближче до пенсії? Можливо це й гуманно, але чисто по совковому. Молодь - гайда трудитися! І коли вам остобридне провінційне блюзнірство і ви штампуватимете новини як двірники метуть сміття по ранках - ось тоді вас помітять і відзначать, і не важливо, що муза давно вас покине, вас не покинуть вдячні можновладці які обов`язково дадуть вам премію у 100грн.
вчорашній читач Показати IP 2 Червня 2011 10:12
Агов, адмін, що правда не проходить у коментарях? Чи спите довго.
Свіженькі Показати IP 2 Червня 2011 17:22
МУЗА нас, молодих журналістів, не полишає вже за те, що ми не вчимося у старших "кулег" лизанині й писанині та не сунемося у "проф." Спілку, куди батюшок і ректорів приймають!!! Вона (пані Муза) - досить цнотлива панянка і не спить з першим-ліпшим, віддається лише тоді, коли дуже палко й творчо бажаєш її))) З наступаючим вас, СПРАВЖНІ журналісти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus