USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Волинських бійців посмертно відзначили державними нагородами. ІМЕНА

18 Січня 2016 11:48
Про відзначення військових державними нагородами - відповідний Указ Президента України від 16 січня 2016 року №9/2016 опублікували на сайті глави держави.

Серед нагороджених за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, є і волинські бійці.

Так, орденомом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно нагороджено старшого солдата Юрія Сергійовича Гіля та солдата Анатолія В’ячеславовича Артеменка.

Старшого солдата Олексія Вікторовича Ярмолюка посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Старшого лейтенанта Олега Володимировича Остапенка, жителя села Колодяжне Ковельського району, посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, мешканець Любомльського району Юрій Гіль підірвався на фугасній міні. Дім для дітей загиблого воїна, батька чотирьох дітей, придбали волонтери.

Героя Анатолія Артеменка, який загинув внаслідок вибуху на складі у Сватовому на Луганщині, виконуючи обов’язок перед Батьківщиною, 6 листопада в останню путь провела Іваничівщина.

Сапер Олексй Ярмолюк 30 липня отримав важкі поранення під Маріуполем. Лікувався у госпіталях Дніпропетровська і Києва. 18 серпня серце 27-річного волинянина зупинилося.

Життя 22-річного військовослужбовця 30-ї окремої механізованої бригади, лейтенанта Збройних Сил України Олега Остапенка обірвалося 22 жовтня 2015 року, коли боєць перебував у відпустці. На жаль, життя Олега лікарям не вдалося врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 17 Січня 2016 14:51
Отож вони радiють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus