USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський коледж відсвяткував 135-й день народження

17 Жовтня 2019 08:44
У стінах Волинського коледжу Національного університету харчових технологій відбулись урочистості з нагоди 135-річчя навчального комплексу та Дня працівників харчової промисловості.

На захід завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники обласної влади, державної служби якості освіти та Волинського обласного центру зайнятості, інформують на сайті Луцькради.

Студенти закладу привітали гостей хлібом-сіллю та показали свою кулінарну майстерність, провівши невеликий екскурс різноманіттям світової кухні.

Головні урочистості відбулись у актовому залі закладу, де з вітальним словом до присутніх звернулась Ірина Чебелюк:

«Ваш заклад славиться вмілими спеціалістами, потреба в яких є не тільки на теренах України, а й за кордоном. Від щирого серця хочу привітати з нагоди сьогоднішнього свята тих, хто дає знання, вміння і навички молодому поколінню. Вітаю вас і бажаю здоров’я, наснаги, терпіння та нових технологій.

Дорогі студенти! Вітаю і вас, та бажаю, щоб час навчання ви використали максимально, а отримані знання зуміли втілити в життя, удосконалити і покращити. Не може інфраструктура області і міста існувати без харчових технологій. Ви потрібні нам, місту і області».

За сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення успіху в навчанні та вихованні учнів та студентів, професійні здобутки у сфері освіти і науки та з нагоди 135-річчя навчального комплексу Національного університету харчових технологій викладачам закладу було оголошено Подяку міського голови.

До вітального слова також долучилася Зіновія Лещенко, зазначивши, що управління освіти Луцької міської ради пишається історією успішної співпраці із Волинським коледжом НУХТ. за сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення успіху в навчанні і вихованні учнів та студентів, професійні здобутки у сфері освіти і науки, з нагоди 135-річчя навчального комплексу та Дня працівників харчової промисловості педагогічний склад закладу нагородили Грамотою управління освіти.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 17 Жовтня 2019 12:01
Використовують незаслужено дату 135років собі на користь. Так 20 років тому НУХТ там і не пахло. В цій історичній будівлі було ПТУ№6 яке готувало кваліфікований робітників ( слюсарів, токарів, фрезерувальників і т.д.) для підприємств Луцька і Херсона, Дніпра,Запоріжжя.
Irina до К.лучанин Показати IP 17 Жовтня 2019 13:08
Ви читали статтю? В першому ж абзаці написано, що 135 років комплексу, до якого входить цей коледж. Якщо не помиляюся, то і закладу недавно святкували 50 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus