USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вони ніколи не будуть жити спокійно», – прем'єрка Молдови пообіцяла повернути в країну втікачів

15 Червня 2019 20:28
Прем’єр-міністр Молдови Майя Санду розповіла про те, що чекає втікачів, які поспіхом покинули країну, сподіваючись заховатися за кордоном.

«Вони не будуть жити спокійно. Я бачила деяких румунських політиків, які виїхали в Коста-Ріку і було екстрадовані. На землі не так багато місць, де вони зможуть заховатися. Ми прийдемо до того, що у нас буде незалежна прокуратура, яка одного разу вимагатиме їх екстрадиції і покарання. Зараз дуже важливо відшукати гроші і спробувати повернути їх», – сказала Майя Санду в ефірі програми Profunzime на каналі Pro TV, передає agora.md.

«Очевидно, що є ймовірність їх спроби взяти реванш, вони можуть повернутися і спробувати відновити свої сили, але їм буде дуже складно, так як громадяни відчули смак свободи, і я впевнена, що ми ніколи не дозволимо нікому робити те, що зробив Плахотнюк», – зазначила Санду.

У Молдові після масштабних протестів уряд пішов у відставку. Як зазначається, уряд на чолі з Павлом Філіпом в повному складі мирно передав владу коаліції під керівництвом Майї Санду.

Після того, як демократи оголосили, що вони знаходяться в опозиції, кілька приватних літаків злетіло з аеропорту Кишинева. Один з літаків приземлився в аеропорту Шереметьєво в Москві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus