USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ворог не оголює південь України: сили окупантів там зберігаються, – ОК «Південь»

20 Листопада 2022 23:40
Речниця командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі національного телерадіомарафону повідомила, що ворог не відтягує свої сили з південної частини України.

Про це повідомляє УНН.

«Про оголення півдня не йдеться. Сили та засоби ворог там зберігає, зосереджує. Просто переформатовує на певні напрямки для того, щоб відвести від нашого ураження і мати можливість швидкого маневру для виходу на позиції з подальшим завданням ударів», – пояснила Гуменюк.

Вона звернулася до мешканців населених пунктів правого берега Дніпра,з тим, щоб вони зважали на підступність ворога та можливість нанесення ним ударів.

«Вони просто так не полишать це все. Не треба сподіватись на жести доброї волі. Пам’ятайте, що все дається нам важкою роботою», – додала Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus