USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше за 2 роки після поранення волинський морпіх спробує стати на ноги

21 Лютого 2018 16:27
Військовий з Волині Юрій Євтушик спробує стати на ноги – йому наростили 5 сантиметрів кістки.

Так, лікарі провели 18-у операцію і врятували ногу морпіхуз 36 бригади, який отримав численні поранення ще у 2016 році.

Про це повідомила у Фейсбуці волонтер Наталія Попова.

«Шана і повага лікарям з Київського Інституту травматології та ортопедії НАМН України за лікування нашого волинського важкопораненого морпіха Юрія Євтушика з 36 бригади! На цьому тижні боєць пройшов чергове обстеження в Клініці кістково-гнійної хірургії Інституту, де його оперували в жовтні та грудні 2017 року. Тоді, в боротьбі за ногу хірурги видалили 7 см гнилої великогомілковоі кістки в надії виростити нову кістку в апараті Ілізарова. Сьогодні маємо результат - вирощено 5 см кістки», - йдеться у дописі.

Це стало можливим завдяки досвідченим медикам та усім небайдужим, хто підтримував весь цей час бійця морально та фінансово.

«Низький уклін і найкращі побажання нашим лікарям -рятівникам Професору Миколі Грицаю, Генадію Колову, Роману Рамському, Вадиму Мазевичу, Ігорю Гайовичу! Професійно, безкорисно, людяно Ви зробили реально неможливе... Вам вдалося зберегти ногу нашому Герою... Вперше за 2 роки після поранення, вперше після 18 операцій Юрочка спробує стати на СВОЮ НІЖКУ!» - написала Наталія Попова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus