USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВР дозволила евакуацію неправильно припаркованих автівок

21 Грудня 2017 20:02
Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів", за який проголосувало 237 народних депутатів України, повідомляє УНІАН.

За словами нардепа Антона Геращенка, цей закон запроваджує фотозйомку та відеозапис порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. За що порушники будуть притягуватися до відповідальності, а авто може бути відбуксовано до штрафмайданчика.

Нардеп наголосив, що відбуватиметься це за умови, якщо розміщення авто суттєво перешкоджатиме дорожньому руху або створюватиме загрозу його безпеці.

Аби довести факт правопорушення, під час фотозйомки необхідно буде зробити не менш ніж дві світлини з різних або протилежних ракурсів. А у випадку фіксування несплати за паркову ще повинен бути доказ відсутності документа про сплату послуг під лобовим склом.

Також Геращенко пояснив, що за порушення транспортними засобами, які зарееєстровано за межами території України, відповідатиме людина, яка ці самі авто ввезла до країни.

Нагадаємо, восени нові правила парковки в центрі Києва "закрили" для автовласників 68 вулиць. До переліку потрапила практично вся центральна частина і основні магістралі міста. Чиновники запевняють, що позначили лише ті ділянки доріг, де припарковані автомобілі найчастіше заважають рухові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
менгель Показати IP 21 Грудня 2017 21:00
Четвiрку евакуюють,Шось не бачу МАЗЕРАТТI.Дивно!
Анонім до менгель Показати IP 21 Грудня 2017 22:44
всі мазератті паркуються правильно. навіть якщо стоять впоперек проспекту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus