USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Врятували волинянина, який хотів вчинити самогубство

27 Січня 2021 16:48
Сьогодні, 27 січня, операторка служби 102 врятувала волинянина від самогубства.

Про це повідомляє поліція Волині.

Сьогодні, обідньої пори, до поліції зателефонував ковельчанин та повідомив про намір вчинити суїцид.

Фінансові проблеми, негаразди в сім’ї, зловживання алкоголем – про весь «букет» своїх проблем чоловік розповідав операторці Іванні. Вона тим часом сформувала картку-завдання, направила диспетчеру, який спрямував на вказану адресу найближчий наряд патрульної поліції Ковеля.

– Головне набратись сили і терпіння, звернутись до лікувального закладу, – говорила Іванна. – Заспокойтеся і не робіть нічого такого, про що ви зараз надумали.

– Я стою біля вікна і хочу випригнути, – сумно продовжував громадянин.

– Не робіть цього, краще поговоріть зі мною. Можете розказати мені будь-що. Ви єдиний захисник для своїх двох доньок, тому не маєте права цього робити. Їм потрібен батько. Вихід є завжди, яка б життєва ситуація не була...

Це була дуже професійна, тонка і правильна розмова, розмова на грані, яка врятувала життя волинянину.

Буквально за 4 хвилини у двері заявника постукали: це був наряд патрульних.

Нині чоловіка доставили в лікарню на обстеження, його життю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людмила Показати IP 27 Січня 2021 17:30
"Лінія життя" - так називається служба телефону довіри у Данії. Там працюють на волонтерських засадах професійні психологи, які керуються чітко розробленими інструкціями у таких випадках. Одна із таких волонтерок - лучанка Клавдія, випускниця ВНУ. Щоправда, навчання у Копенгагені проходила по-новому. Врятованих життів - безліч.
Анонім Показати IP 27 Січня 2021 18:42
Він хотів просто полякати рідних., зманіпулювати ними. Той хто вирішив підти із життя в 102 не телефонуватиме і глядачів собі не шукатиме. А оператор - молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus