USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Всі 9 місяців думала, що народиться хлопчик», – звільнена з полону Мар'яна Мамонова

1 Жовтня 2022 15:12
Народження донечки стало справжнім сюрпризом для звільненої з російського полону медикині Мар’яни Мамонової.

Про це молода матуся розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Про те, що у мене – донечка, я дізналася вже, власне, після пологів. Це стало для мене справжнім сюрпризом. Коли мені сказали, що у мене дівчинка, я від щастя заплакала. Адже всі 9 місяців вагітності я на 99% була впевнена, що у мене хлопчик», – посміхається Мар’яна.

Нагадаємо, сьогодні, 1 жовтня, маму з донькою виписали з Волинського обласного перинатального центру, де народилася маленька Анна. Дівчинка з'явилася на світ вночі 25 вересня з вагою 3255 грамів та зростом 56 сантиметрів.

21 вересня військова медикиня Мар’яна Мамонова під час обміну полоненими разом з іншими українськими Героями повернулася з російського полону. Мар'яна перебувала у полоні РФ з 4 квітня. Практично постійно до 24 лютого 2022 року вона перебувала у військових госпіталях у зоні воєнних дій з солдатами та пораненими. З початку повномасштабного російського вторгнення вона служила в Маріуполі, до рук окупантів потрапила, коли рятувала військових та цивільних в оточеному місті.

Захисниця зізналася, що разом із чоловіком вирішили народжувати довгоочікувану дитину в Луцьку для того, щоб бути ще ближчою до рідного дому, до батьків.

«Я була рада й тому, що потрапила до госпіталю в Чернігові, але мені хотілося бути до рідних ближче. Моя подруга Яна порадила мені перинатальний центр у Луцьку, як найкращий, тому що народжувала тут сама. Якщо ми будемо планувати другу дитину, то прийдемо народжувати лише у Волинський обласний перинатальний центр. Тому що тут працюють справжні професіонали», – витирає сльози молода мама.

«Коли вперше після повернення з полону побачив дружину, був неймовірно щасливий. Адже востаннє бачив її одною, а повернулися вони до мене вже вдвох з донечкою. Щастя мене переповнювало. Це були дуже хвилюючі, незабутні відчуття», – поділився емоціями молодий тато Василь.
Сім'я подякувала усім, хто допоміг у визволенні жінки з полону та народженні доньки у безпеці. Окрему вдячність сім'я висловила Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за те, що для них придбали двохкімнатну квартиру у Луцьку.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus