USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Всі лікарні, готелі та церкви у Львові «замінував» невідомий

31 Липня 2019 11:26
У Львові після анонімного повідомлення про замінування проводився моніторинг щодо можливого закладення вибухових пристроїв в лікарнях, церквах та готелях міста, однак масової евакуації людей не було.

Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 30 липня о 16:14 на електронну пошту патрульної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування усіх лікарень, пологових будинків, дитячих садків, торгівельних центрів, релігійних споруд та готелів Львова. Анонім будь-яких вимог не висував.

«Повідомлення було зафіксоване, проводився моніторинг ситуації. Проводяться заходи з виявленню особи, яка надала повідомлення», - зазначили в Львівській ОДА.

Нагадаємо, на початку червня правоохоронцям масово надходили повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку.

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації. «Масовані атаки про фіктивне мінування мають місце на всій території України, оскільки сьогодні – це один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація», – запевняють в УСБУ у Волинській області.

11 червня під час оперативної наради у міській раді, повідомили, що «на хвилі» масових замінувань побувало понад 150 об’єктів обласного центру.

До слова, хвиля «замінувань» у Луцьку розпочалася з листа про «замінування» державного підприємства Луцький ремонтний завод "Мотор". Також 1 травня 2019 року повідомили про замінування луцької автостанції № 1 на вулиці Конякіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus