USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Вслід за Луцьком «поселити» Бандеру у себе хоче Рівне

3 Січня 2011 07:38
Окремі політсили через своїх представників будуть пропонувати Рівненській міській раді прийняти рішення про присвоєння Степану Банлері звання «Почесний громаянин міста Рівне»

Про це 2 січня повідомив ІМК з посиланням на прес-службу ВО «Свобода»

Так голова рівненської міської організації "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" в Рівнераді Олександр Лащук оприлюднив звернення до депутатів міської ради та до міського голови про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Рівне" Степану Бандері.

"Вже на найближчій сесії Рівнеради, 5 січня, ми оприлюднимо своє звернення до депутатського корпусу міста", - сказав Лащук.

Нагадаємо, 17 грудня на сесії Луцької міської ради ідеологу українського націоналiстичного руху ХХ століття, голові Проводу ОУН-Б Степану Бандері присвоїли звання «Почесний громадянин Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Данило Показати IP 3 Січня 2011 09:23
Бандера-это не он,а она (Галлюцинация).Точное название-сцьопа бандера(лат)Болезнь намного опасней раковой опухоли.Впрыскивается в мозги, эта моча сразу начинает уничтожать живые клетки.В итоге получается одноклеточное существо.Мрачно помешанное,временами буйное,а главное-очень четко управляемое.Но и это заболевание,по мидолсти Божьей,лечится.
Бандера наш герой. Показати IP 3 Січня 2011 12:06
УПА наша Армія.
Грыцько Показати IP 3 Січня 2011 15:28
В кожну хату по бандері...
Виктор Показати IP 3 Січня 2011 16:36
Давно пора покончить с бандеровщиной,шухевищеной,тягнибоковщиной-этой смрадной фашистской нечистью, выползшей из схронов благодаря молчаливому непротивлению.а то и поддержке наших президентов и правительств.Каких врагов вы не добили-это к нашим отцам и дедам,избавивших мир от фашистского мрака,рабства и уничтожения.Почитайте "Майн кампф" Гитлера-тягнибоковщина идёт по абсолютно идентичному пути и в словах и в действиях. Руководству страны,как они и обещали перед выборами,на основе Конституции и Уголовного кодекса пресечь этот шабаш гитлеровских последышей,а детям и внукам тех, кого предшественники этих неофашистов стреляли,резали,живьём закапывали и распиливали(что готовы делать и нынешние-вы послушайте их крики на разных сборищах),активно,жёстко и целенаправленно "взять их за шиворот" и заставить не раздирать Украину,а трудиться на благо всего её населения.Попробуй в нынешней Германии высказать нацистские сентенции-сразу будешь в каталажке.А то отправить этих недобитков туда,где были их отцы и деды,пока Советский Союз не объединил их в единую Украину,где их лупили розгами,кулаками,сапогами и сажали в тюрьмы за украинские слова,за украинские обычаи и т.п.Позор за фашистизацию нышешней Украине,её руководству и,как не больно это говорить,её народу.
M Показати IP 3 Січня 2011 17:28
Віктар - ти не українець, а істота з промитими комуністичними мізками, тому не маєш права висловлювати свою думку щодо української історії та її діячів.
33 квартал Показати IP 4 Січня 2011 10:18
Считаю,что каждый имеет право на высказывания.Хотя сам против этих бандеровских прихвостней..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus