USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вусенко хоче «викачати» з міського бюджету 120 тисяч, - депутати

2 Листопада 2017 11:12
За місяці, коли Юлія Вусенко фактично не виконувала обов’язків секретаря Луцької міськради, вона може отримати 120 тисяч гривень з міського бюджету.

Про це йшлося під час позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада.

Депутат Сергій Була зауважив, що якщо поновити Юлію Вусенко на посаді з березня, то вона отримає заробітну плату за півроку, тобто за той час, коли вона фактично не працювала і не здійснювала ніякої роботи. Депутат наголосив, що Вусенко бореться за гроші, які хоче «викачати» з міського бюджету.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що у кулуарах розповідають, що Вусенко відстоюює у судах свою позицію лише для того, щоб отримувати щомісячну зарплату, боротьба дає їй нормальні гроші. Оскільки зарплата секретаря становить 20 тисяч на місяць плюс нарахування, то Вусенко претендує на 120 тисяч гривень з міського бюджету.

Як повідомлялося раніше, лише за 2,5 місяці цього року екс-секретарю міськради Юлії Вусенко нарахували 114,886 тисячі гривень.

Зауважимо, відповідно до е-декларації за доходами 2015 року Юлія Вусенко виявилася мільйонеркою. Пояснюючи походження своїх статків вона заявила, що «середньостатистичний лучанин, який має у власності житло та автомобіль, автоматично стане таким самим мільйонером як і вона». У 2017-му, в декларації, поданій перед звільненням, Вусенко вказала 120 тисяч гривень і 28 тисяч доларів США готівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 2 Листопада 2017 11:24
Так ничего зарплаты у вас. ребята.И делать то особо ничего не надо.Жить можно.
1234 Показати IP 2 Листопада 2017 12:15
Так треба було при звільнені не порушувати закон. А тепер чиновниця (і не лише вона, а кожен працівник,права якого при незаконному звільненні порушені, і це визнано в судовому порядку) має право відповідно до статті 236 КзПП України : ''У разі затримки власником або уповноваженим ним органом виконання рішення органу, який розглядав трудовий спір про поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного на іншу роботу працівника, цей орган виносить ухвалу про виплату йому середнього заробітку або різниці в заробітку за час затримки''. За ''дикі танці'' та політичні розваги депутатів будемо розраховуватись коштами міського бюджету.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus