USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ви втрачаєте покупців»: підприємців закликають переїжджати на Новий ринок і пропонують допомогу

13 Лютого 2020 17:01
Підприємці, які зволікають з переїздом на Новий ринок, втрачають потенційних покупців. Тим, хто згодиться переїхати самостійно, в міській раді обіцяють допомогу з вивозом металевих конструкцій.

Про це йдеться у зверненні виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, опублікованому на сайті Луцької міської ради.

«У зв'язку з ситуацією, яка склалася на Старому ринку, ви втрачаєте свого покупця. Сьогодні ваш покупець переорієнтовується на інші ринки і більше до вас не повернеться.

Єдиний спосіб зберегти свого покупця - дружно переїхати на “Новий” ринок, забравши його з собою. Не затягуйте цей процес!

Якщо ж потрібно, ми готові допомогти вивезти металеві конструкції. Зробимо все, про що заявляли раніше. Наші зобов’язання залишаюся в силі. Назад дороги немає.

Ми зробимо все, щоб місто було гарним, доглянутим та охайним», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що все більше підприємців переїжджають на Новий ринок. Лише за один день до міської ради надійшли заяви 12 підприємців, які будуть працювати на новому місці.

Співвласник Нового ринку Любомир Пахолко зазначив, що торговими місцями цікавляться навіть підприємці з Горохівського, Луцького і Любешівського районів.

Щодо облагородження території, до якої в людей було дуже багато претензій, Пахолко зауважив: «Якщо ви були в нас місяць тому, то прийдіть подивіться зараз. Ви ринку не впізнаєте! Працюємо шаленими темпами і вдень, і вночі».

Окремі підприємці вивозять свої контейнери і сьогодні, 13 лютого. Як розповіли очевидці, це не перший контейнер, який вивезли з території Старого ринку сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Укрпошта Показати IP 13 Лютого 2020 17:34
Дивний цей Пустовіт то "базарники", "гнила риба" а тут вже ПІДПРИЄМЦІ. То хто вони ті кого Ви любим способом хочете викинути всупереч діючих договорів? Може все ж повернетесь в правове русло?
АС Показати IP 13 Лютого 2020 18:14
Нормальний цей Пустовіт, як з людьми нашими говорити? По нормальному не розуміють... колись праворуч була велика стоянка там завжди цирк стояв, бочки в яких мотоцикли ганяли, зоопарк і всім місць торгових вистачало
Досить. Показати IP 14 Лютого 2020 07:32
Це ,що ?Луцьких підприємців виселяють в село Боратин?А може як у М.Жванецького"...щось в КОНСЕРВАТОРІЇ поміняти?".
Ностра Показати IP 14 Лютого 2020 09:57
За наші з вами податки навіть обіцяють зробити тролейбусну лінію до приватного ринку громадянина Пахолка.
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 11:18
Всі на ДПЗ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus