USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вибори президента: яких порушень варто очікувати

16 Лютого 2019 07:00
Найочікуванішим порушенням на виборах президента України буде голосування замість тих, хто не живе за місцем реєстрації або перебуває за кордоном.

Про це повідомляє Громадське.

«Вкидання і підробки бюлетенів ми не очікуємо, бо зараз це дуже складно, коли у всіх є девайси, доступ до інтернету. Це вже не 2004 рік. Може бути така проблема – голосування замість громадян, які не проживають за місцем реєстрації або перебувають за кордоном», – сказала голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

Такі порушення полягають у тому, українців, які не живуть за місцем реєстрації, збирають у «бази даних», а в день голосування перед закриттям виборчої дільниці замість цих людей голосують «невідомі громадяни».
Раніше у Комітеті виборців повідомили, що найбільша проблема цих виборів — незаконна агітація, тіньові кошти та війна між штабами.

Серед 30 кандидатів, які вже відкрили фонди, Олег Ляшко, Юлія Тимошенко, Ілля Кива, Петро Порошенко, Володимир Зеленський, Юрій Бойко, Анатолій Гриценко, Андрій Садовий, Руслан Кошулинський та інші.

ЦВК зареєструвала 44 кандидати в президенти України.

31 грудня в Україні розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019. Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня. Офіційні результати голосування українців мають оприлюднити не пізніше 10 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus