USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихованці луцького дитсадка №37 отримали подарунки

30 Травня 2019 21:42
Уже тривалий час депутати Луцької міської ради від фракції УКРОП Юрій Безпятко та Сергій Балицький активно підтримують та надають посильну допомогу луцьким навчальним закладам. Цього разу депутати завітали до дошкільного навчального закладу №37 «Дзвіночок», але не з порожніми руками, а з такими потрібними для дошкільнят подарунками, повідомили у прес-службі УКРОПу.

«На зборах батьківського активу та працівників закладу ми обговорили проблемні питання садочка, а саме нестачу спортивного інвентаря та розвиваючих іграшок для дошкільнят. Спільно з батьками ми склали список усіх необхідних речей і посприяли у їх придбанні», – зазначає Юрій Безпятко.

Депутати вдячні колективу закладу, а особливо батьківському комітету за активну позицію та ініціативність. Своєю чергою педагогічний колектив садочка радіє, що мають таку надійну підтримку від місцевих депутатів.

«Уже вкотре хочемо висловити слова щиро вдячності нашим друзям, а саме Юрію Безпятку та Сергію Балицькому. Вони не залишають поза увагою наші потреби, цікавляться проблемами закладу та часто допомагають нам. Цього разу депутати подарували садочку різноманітний ігровий матеріал та спортивний інвентар. Дітки та батьки щиро задоволені подарунками», – каже керівник закладу Валентина Віннік.

Голова батьківського комітету садочка Тетяна Марчук від імені усіх батьків також дякує меценатам за небайдужість до потреб дошкільнят.

«Висловлюємо подяку за чудові подарунки. Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до наших проблем і розуміння непересічної важливості дошкільного виховання, як першої сходинки освіти майбутніх громадян. Від усього серця бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін за вашу натхненну і самовіддану працю, за віру у майбутнє нашої держави», – зазначає пані Тетяна.

Також з ініціативи Юрія Безпятка, яку підтримали фракція УКРОПу у міській раді та інші депутати, на території садочка частина доріжок за кошти місцевого бюджету були викладені бруківкою.

«В майбутньому ми плануємо дофінансовувати цей проект і всі доріжки викласти бруківкою, аби діткам, батькам було зручно добиратися до садочка», – каже Юрій Безпятко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus