USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виконавчий директор Bitcoin Foundation передбачив зростання ціни біткоїн

18 Лютого 2018 09:29
Виконавчий директор Bitcoin Foundation Лью Клаасен переконаний, що до кінця 2018 року біткоїн підніметься в ціні до $ 40 000, в той час як більша частина альткоінов, навпаки, значно подешевшає.

Таку думку він висловив під час конференції Startup Grind в Каліфорнії, повідомляє forklog.com з посиланням на Business Insider.

За словами Клаасена, знецінитися можуть до 90% альткоінов, але це також означає, що стартапи пробують робити щось абсолютно нове і тому дуже ризиковане. У той же час крах багатьох монет буде пов'язаний і з зростаючим числом шахрайських схем, що пропонують на хвилі кріптовалютного хайпу схеми швидкого збагачення.

Нагадавши про старе правило не інвестувати більше, ніж можна собі дозволити втратити, Клаасен, проте, вірить, що ринок в результаті впорається і з шахраями, співтовариство навчиться краще розбиратися в цій сфері, і все менше людей будуть втрачати кошти через аферистів.

«Це та проблема, яку ринок вміє добре вирішувати», - сказав він.



Торкнувшись питання ціни біткоіни, Клаасен припустив, що інвестори ще деякий час будуть спостерігати волатильність, яку можна порівняти з подіями останніх трьох місяців, протягом яких криптовалюта за короткий відрізок часу виросла до $ 20 000, а потім впала майже до $ 6 000.

Після цього, вважає він, настане період відносного затишшя, який може тривати від трьох до шести місяців. У цей час ціна біткона, швидше за все, буде залишатися в «бічному» тренді, однак уже в III-IV кварталах знову піде вгору і добереться в результаті до $ 40 000.

«Це добре, тому що у нас буде час попрацювати над технологією перед наступним підвищенням», - сказав Клаасен.

Лью Клаасен був призначений на посаду виконавчого директора Bitcoin Foundation влітку 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus