USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Випускникам луцької гімназії №18 урочисто вручили атестати

26 Червня 2019 19:57
У школах Луцька відбуваються випускні вечори. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та заступник міського голови Костянтин Петрочук завітали на вручення атестатів випускникам гімназії № 18.

Звертаючись до присутніх, директор школи Сергій Скороход зауважив, що цьогріч випускний вечір відбувається в оновленій актовій залі. Він зауважив, що за кілька місяців тут відремонтували стіни та стелю, зробили нову сцену та оновили гардеробні кімнати. За його словами, це робиться для учнів школи, аби вони мали ще більше можливостей для реалізації їхнього таланту, йдеться на сайті Луцькради.

Сергій Скороход висловив подяку Луцькій міській раді за підтримку закладу і капітальний ремонт актової зали.

Також директор школи побажав випускникам знайти свій шлях у житті. За його словами, педагоги за одинадцять років доклали максимум зусиль, аби дати їм хороші знання. Нині ж, усе залежить виключно від кожного з них.

З вітальним словом до присутніх звернувся й секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, який зазначив, що кожного разу відчуває ностальгію відвідуючи випускні вечори. Він зауважив, що хоч уже давно завершив навчання у школі, але й нині пам’ятає своїх однокласників та педагогів. «Кожен однокласник для мене рідний, адже ми багато років провели разом. Нині, ви випускники, але через кілька років радітимете зустрічі зі своїми однокласниками. Згадуватимете шкільні роки, ті хороші моменти, які були у вас», – додав він.
Григорій Пустовіт зазначив, що сьогодні кожен з них стає дорослішим. «Завтра почнеться новий етап у житті. Ви станете творцями власної долі. Зробіть правильний вибір. У житті нічого не дається легко. Усього треба досягати ціною надзвичайних зусиль», – наголосив секретар міської ради.

Він побажав випускникам, їхнім батькам, педагогам усього найкращого, аби негаразди минали їх стороною.
Також Григорій Пустовіт зазначив, що дуже приємно, що сьогоднішній випускний вечір відбувається в оновленому актовому залі. За його словами, вчора відкривали оновлену залу у школі № 25. Він наголосив, що капітально відремонтовані актові зали й у кількох інших школах. Проте, на жаль, фінансові можливості не дозволяють зробити одночасно все у всіх школах.

Потому, Григорій Пустовіт разом з директором гімназії № 18 Сергієм Скороходом вручили атестати випускникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Червня 2019 22:59
Якось по китайськи зробили серед будня полудня випускний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus