USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Витік на «Північному потоці-1»: з’явилися перші фото та відео пошкоджень

18 Жовтня 2022 14:51
Фахівці за допомогою глибоководного дрону норвезької компанії Blueye Robotics зробили знімки пошкодженої труби російського газопроводу «Північний потік-1».

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Expressen.

За даними видання, знімки було зроблено на глибині 75-76 метрів у Балтійському морі. Дрон зафіксував пошкодження нитки газопроводу, які сталися внаслідок вибуху.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що, вивчивши знімки пошкоджень на трубопроводах «Північний потік-1» та «Північний потік-2», німецькі слідчі з’ясували, що такі витоки могли виникнути лише внаслідок вибуху.

Читати ще: Поблизу місця витоку «Північного потоку» помітили кораблі ВМФ Росії, – CNN

Також ми писали, що за даними WSJ німецькі слідчі встановили, що серія вибухів підводних газопроводів була диверсією.

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що Євросоюз має намір посилити захист своєї енергетичної інфраструктури після інцидентів, які спричинили витік із газопроводу «Північний потік».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 18 Жовтня 2022 17:38
банальний розрив неякісного шва, а не диверсія
777 до скептик Показати IP 18 Жовтня 2022 18:25
Ты ж мой маленький диванный сварщик.подрывник.Из интернета все увидел. бутус глазастый.Как тебя забыли в эксперты пригласить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus