USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже пізно просто говорити про антикорупційні суди, - Мінгареллі

17 Листопада 2017 18:49
Голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі заявив, що немає потреби вести подальші обговорення про антикорупційні суди, оскільки наразі їх треба втілювати в життя.

Про це він заявив на EBA Annual General Membership Meeting, повідомляє Представництва ЄС в Україні у своєму Twitter.

"Немає потреби у подальших обговореннях чи дебатах щодо антикорупційних судів. Наразі їх просто необхідно втілити з оглядом на рекомендації Венеціанської Комісії", - заявив він.




"Якщо ви не посилите боротьбу проти корупції, не буде росту економіки, обсягів інвестиції, нових робочих місць для українців. Україні було б невиправдано застрягнути на рівні росту у 2,5%. Дайте антикорупційним організаціям змогу робити свою роботу!" - додав він.

Мінгареллі також зазначив, що Україна, з усіма її "ресурсами, талантами, розміром, населенням, потребує лише верховенства права".

"Якби на те була політична воля, Україна могла би бути успішнішою за сусідні країни", - зазначив голова представництва ЄС в Україні.

Як відомо, в ЄС наполягають на необхідності створення окремого Антикорупційного суду та готові допомагати з відбором суддів.

Нагадаємо, у Луцьку активісти збирали підписи під зверненням до депутатів Верховної Ради з вимогою підтримати «Велику політичну реформу», яка, серед іншого, передбачає не лише зміну виборчого законодавства, а й запровадження антикорупційного суду та ухвалення закону про імпічмент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus