USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рада проголосувала за проблемні антикорупційні закони

10 Листопада 2015 14:16
Нардепи проголосували за законопроекти, які входять у так званий "візовий пакет". Оголошено перерву, - інформує канал 24.

Ще одним важливим кроком сьогоднішнього засідання парламенту стало голосування за створення Агентства з повернення та управління активами, які нажили незаконним шляхом.

Свої голоси "за" віддали 260 нардепів. Напередодні голосування щодо цього законопроекту у комітеті було багато непорозумінь.

Нардепи домовились зокрема, що склад громадської ради при Агентстві затверджуватиме прем'єр. Саме агентство тільки зберігатиме арештовані активи і управлятиме ними через відібраних на конкурсі представників.

Після голосування за антикорупційні законопроекти народні депутати пішли на перерву до 16:00.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді голосують за законопроекти, які необхідні для лібералізації візового режиму з Євросоюзом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Листопада 2015 15:03
"Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді голосують за законопроекти, які необхідні для лібералізації візового режиму з Євросоюзом." А ЕС видало Украину, сами знаете где. Например, сегодня перенесла на неопределенный срок назначенную встречу с Украиной по имплементации безвизового режима,
ху Показати IP 10 Листопада 2015 15:37
А сирийцы, афганцы и др. уже в Европе и получают приличные жалования.....
ВОВК Показати IP 10 Листопада 2015 16:53
Ви думаєте, що для безвізового режиму потрібно приймати якісь закони? Ви думаєте, що проблема лежить в законах, а не в їх виконанні? Тоді наведіть мені, будь ласка, хоч один український закон, який виконується. Це чергова порція локшини, разом з НАБ, для збереження статус кво в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus