USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Вже завтра: «Принц і Принцеса Луцька та Волинської області 2017»

1 Червня 2017 14:34
Незабаром зазвучать фанфари п'ятого ювілейного конкурсу "Принц та Принцеса міста Луцька та Волинської області 2017".

Усіх бажаючих запрошують на це гранд-шоу, що відбудеться 2 червня о 18:00 у Волинському музично-драматичнму театру імені Тараса Григоровича Шевченка.

Протягом року продюсерський центр "Світлинка" готував учасників. Це нелегка і кропітка праця викладачів і батьків. Ви погодитесь, що немалих зусиль докладено, щоб навіть 3-річні діти радували журі і глядачів своїми здібностями. Родзинкою цього дійства є конкурс талантів, який став вже більш як для 200 дітей стартовою доріжкою для майбутньої професії. Наші конкурсанти є учасниками проекту "Голос діти", призерами олімпіад, художніх виставок і різноманітних конкурсів, - інформують у прес-службі Центру раннього розвитку "Світлинка ".

"Доброта і талант врятують світ" – такий девіз свята. Конкурс є благодійним. Учасники запрошують всіх небайдужих придбати квитки на шоу і цим самим допомогти у лікуванні однорічної дівчинки Єви Марчук - через помилку лікаря під час кесарського розтину дитині волинських військовослужбовців потрібне дороге лікування. У дівчинки кістозно атрофічні зміни обох півкуль головного мозку, епілепсія, спастичний тетрапарез.

.


Організатори обіцяють гостям заходу враження і можливість долучитеся до доброї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus