USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Взяли під варту лучанина, якого затримали за збут психотропів у великих розмірах

5 Червня 2020 16:03
Лучанина, якого підозрюють у збуті психотропів у великих розмірах, взяли під варту.

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 04 червня 2020 року затримали 40-річного лучанина під час збуту ним громадянину особливо небезпечної психотропної речовини PVP, інформують у прокуратурі Волині.

У ході обшуку в оселі та гаражі чоловіка правоохоронці вилучили гроші, зароблені наркопромислом, а також 21 згорток з психотропами, підготовленими до збуту.

Раніше у нього уже вилучали 23 таких згортки.

Чоловікові повідомлено про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні метою збуту психотропних речовин у великих розмірах, а також у збуті психотропів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 307 КК України).

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

За наполегливої позиції прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені у великих розмірах, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus