USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я в парку бував частіше, ніж він», – мер Луцька пояснив, чому звільнили керівника «Парків і скверів»

3 Грудня 2021 10:49
Директора луцького КП «Парки і сквери» Богдана Феденчука звільнили через неналежне виконання обов’язків і неналежний догляд за зеленими зонами міста.

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутати ухвалили Програму розвитку та утримання комунального лісового господарства Луцької міської територіальної громади на 2022–2024 роки. Під час розгляду питання депутати запропонували нинішньому виконувачу обов’язків директора Олександру Михалусю представити план розвитку підприємства. Він обіцяв його подати на розгляд на початку наступного року.

Читати ще: У Луцьку наступного року з’являться три нові сквери

Щоправда, нагадав Луцький міський голова Ігор Поліщук, головна мета роботи КП «Парки та сквери міста Луцька» – утримання у належному вигляді парків і скверів міста.

«Ми побачимо, якою організаційно-правовою формою буде ця установа, але її основною функцією є належний догляд за парками. Міську раду цікавить ідеальний порядок в парках і скверах. Ви відповідаєте не тільки за стан зелених зон, насаджень, але й за благоустрій, освітлення. Тому якщо ви бачите проблему, яка є у віданні департаменту ЖКГ чи іншого структурного підрозділу, інформуєте керівника цього підрозділу», – звернувся він до керівника підприємства.

Водночас він нагадав, що раніше був звільнений за неналежне виконання посадових обов’язків попередній керівник.

«Чому був звільнений попередній директор? Я бував у парку частіше, ніж він. Ви маєте там постійно бувати, обстежувати чи треба ремонтувати лавки, чи треба покосити, десь прибрати, відремонтувати освітлення», – наголосив він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро Чому Показати IP 3 Грудня 2021 11:16
А чому чиновників просто звільняють, а не притягують до відповідальності і карають, штрафують...
Козак до Петро Чому Показати IP 3 Грудня 2021 11:37
А насправді, поновиться через суд, заплатять компенсацію з моїх податків. Все буде, як завжди.
Прокурор. Показати IP 3 Грудня 2021 11:42
А контракт таке передбачає? Якщо ні, то даремна трата сил.
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2021 11:43
А за якою статтею звільнили директора? Я частіше, ніж він - такого в законі не має, чи в Луцьку є?
Ігор Показати IP 3 Грудня 2021 11:48
Круто!!
Богдан Феденчук Показати IP 3 Грудня 2021 12:25
Так бензин крав чи в парках не бував? Визначиться
Луцьк Показати IP 3 Грудня 2021 14:27
Якесь дивне поясненя: мер частіше бував в парку. Тобто, якщо прибиральниця частіше буває у будинку мерії, то можна орагнізовувати нові вибори? Потрібно, щоб був чіткий опис провин: нецільове витрачання коштів, зловживання службовим становищем і таке інше. А так парк ніби непогано виглядає. Чи це типу через те, що там мер дуже часто бував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus