USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Я в Україні. Нікуди не виїжджав і не збираюся», – Ігор Палиця

7 Березня 2022 15:49
Народний депутат, лідер партії «ЗА Майбутнє», волинянин Ігор Палиця перебуває в Україні й працює на її перемогу, а засновний ним Фонд «Тільки разом» нині активно діє в гуманітарному напрямку.

Про це нардеп від Луцька розповів у коментарі Радіо Свобода.

«Я в Україні. Нікуди не виїжджав і не збираюся. Займаюся усіма тими справами, якими зараз займаються нормальні українці: де можу – допомагаю, де можу – раджу.

Мій Фонд вже виділив 30 мільйонів гривень на закупівлю гуманітарної допомоги, співпрацює з нашими партійцями, які в Гостомелі вивозять наших людей, або ж завозить їм їжу. Тобто ми всі працюємо: партійці, депутати на округах, в областях. Мій Фонд завжди допомагає, увесь час усім, хто цього потребує, у рамках своїх можливостей», – прокоментував він.

Читати ще: Ні війні! Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділив 30 млн грн на гуманітарну допомогу

Крім того, Ігор Палиця вважає, що у нинішній час «виступати і щось коментувати може лише Президент».

«Безумовно, що після перемоги, будемо все відбудовувати», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus