USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як дістатися до Нового ринку в Луцьку: які маршрутки їздитимуть

10 Липня 2020 13:00
Луцькі обранці громади внесли зміни до маршрутів № 11 та 9, аби лучани могли без проблем дістатися до Нового ринку, який знаходиться у районі ЛПЗ. Окрім того, до ринку лучани зможуть доїхати приміськими маршрутками ковельського, володимир-волинського та горохівського напрямків.

Про це під час дистанційного засідання позачергової 86 сесії сьогодні, 10 липня, повідомив перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад.

З його слів, найближчим часом через Новий ринок у Луцьку проїжджатимуть 17 приміських маршрутів.

«Ми працюємо з ОДА, щоб приміські маршрути теж рухалися через цей ринок. Окремі міські маршрути і тролейбуси уже закільцьовані. В ОДА затвердили велику кількість приміських маршрутів з горохівського, володимир-волинського та ковельського напрямку будуть заходити на кінцеву зупику або ж на сам ринок. Серед міських маршрутів туди їхатимуть майже всі луцькі маршрутки, які закривають мікрорайон ЛПЗ і ті, які заїжджають на вулицю Львівську. Там будуть розвороти, облаштуємо світлофор, щоб не було ні заторів, ні аварійних ситуацій», – пояснив посадовець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що до остаточного затвердження концепції облаштування території Центрального ринку після демонтажу контейнерів, на місці колишнього базару можуть облаштувати міні-ринок у середньовічному стилі, на якому здійснюватиметься торгівля сувенірами, вишиванками, витворами народного промислу та натуральними, домашніми продуктами харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 10 Липня 2020 14:02
Ну окейно, приміські привезуть людей які захочуть щось продати на ринку, а як місцевим добиратись? Дві маршрутки 9 і 11 - ви знущаєтесь???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus