USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Дурну славу він має давно», – журналісти «Грошей» про олігарха Івахіва

28 Листопада 2017 11:52
Найбагатша людина Волині, нардеп Степан Івахів не гребує не лише спробами відібрати у вдови покійного друга її спадщину, але й не втрачає можливості «зекономити» на довірливих волинянах при будь-якій зручній нагоді. Яскравий тому приклад – скандал з комунальною «швидкою», яку фонд Івахіва «Патріоти Волині» обклеїв своїми логотипами та презентував селянам як власний подарунок.

Про це йдеться в сюжеті журналістів проекту «Гроші» телеканалу 1+1.

«Волинське село Межисить. Селяни радо плескають у долоні - привід то який - селу подарували новенький реанімобіль! Степан Івахів - місцевий олігарх, який дарує селу цю машину. Але виявилося, що машині 14 років! І ця схема куди цікавіша, ніж здається на перший погляд», - розповідають журналісти.
Як виявилось, нардеп-олігарх «подарував» волинянам автомобіль швидкої допомоги, який є комунальним майном і з 2014 року експлуатується за призначенням. Натомість, комунальному закладу фонд олігарха віддав старий іржавий бус, який через 2 тижні повністю зламався і нині потребує дорогого ремонту.

Проте, як зазначають журналісти, "дурна слава" про Івахіва шириться цими краями вже давно і в куди більших масштабах. Як відомо, після смерті свого найкращого друга та бізнес-партнера Ігоря Єремеєва Івахів намагається забрати частку загиблого товариша у вдови та дітей Єремеєва.

Разом з Сергієм Лагуром Івахів хоче отримати долю покійного партнера, розміром 25%, в концерні, до якого входять заправки WOG, готель Rixos, компанії «Комо», «Клуб сиру», банк «Інвестиції і заощадження» та інші активи, загальною вартістю близько 250 мільйонів доларів.

Для того, аби вкрасти долю покійного друга, колишні бізнес-партнери задурили голову матері Ігоря Єремеєва, яка в той час перебувала в шоковому стані, та відкрили спадкову справу в підконтрольного їм нотаріуса. В той же час створили документ, відповідно до якого Єремеєв нібито ще за життя відмовився від свого ж бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
КЛАВА Показати IP 28 Листопада 2017 00:10
Справжній полішук ...
Носатий дядько до КЛАВА Показати IP 28 Листопада 2017 10:52
Я теж поліщук (як і приблизно 75% волинян). І що з того? Заглянь в книжку і подивись де проходить межа Полісся - я думаю, що для тебе це буде відкриттям. Розкажіть ще про "тупих" молдован і "амерів".
Рон до Носатий дядько Показати IP 28 Листопада 2017 18:03
Хех, смішний дядко то дядьку)) Тупий ще певно. Бо КЛАВА не про географічну належність говорила а про ментальну(розумову). Адже чось так повелось, що справжні полішуки прославились хапугами, злодюгами і неотесаними створіннями без почуття такту і міри... вкурюєш до чого йде?? Тобі ще належить чимало про то всьо дізнатись)) І на останок, якщо людина живе в Любешові чи в якійсь там Рудці першій-третій десятій, але має совість і освіту, здатна поводитись пристойно - то її НІХТО, НІХТО В СВІТІ не назве справжнім полішуком... Ось така то казка про полішуків))) Будьте людьми, хто шось тямить.
Носатий дядько до Рон Показати IP 28 Листопада 2017 20:35
Зрозуміло. Вивчи українську мову, навчись коми розставляти, а потім будеш повчати дорослих людей. Хамство - типова риса зарозумілих "луцкіх степовиків".
Дмитро до Рон Показати IP 29 Листопада 2017 17:14
ТОлково пояснив. Палець вверх. Особливо сподобалося про Рудку першу другу десяту)
Ото шахраї! Показати IP 28 Листопада 2017 00:19
Читаєш цю кримінальну біографію Стьопи і аж дух перехоплює: "...колишні бізнес-партнери задурили голову покійній матері Ігоря Єремеєва, яка в той час перебувала в шоковому стані та відкрили спадкову справу в підконтрольного їй нотаріуса. В той же час створили документ, відповідно до якого Єремеєв, ніби-то, ще за життя відмовився від свого ж бізнесу". Обдурити людей, до того ж своїх виборців, навіть на медичній машині... Чи таке може прийти в голову адекватній і нормальній на голову людині? Ніколи! Ну просто нелюди якісь... Коли вже вони згинуть з наших очей?
123 до Ото шахраї! Показати IP 28 Листопада 2017 12:42
"Згинуть" не раніше того моменту, коли українці перестануть таких обирати. Боюсь, що ніколи.
Олександр Показати IP 28 Листопада 2017 08:23
Думаю,що прізвище цього депутата варто писати і запам`ятати так: ІВАХІВ-БЕНДЕР
Ні до Олександр Показати IP 28 Листопада 2017 09:50
Його ім‘я стервятник і шарлатан
Френсіс Андервуд Показати IP 28 Листопада 2017 10:14
Все чекаємо якогоь контр-сюжету на 12 каналі і на Волиньпості =) А якщо серйозно, то Івахів це дно
Носатий дядько Показати IP 28 Листопада 2017 10:49
"Дурна слава" - це кацапізм. Українською буде - "погана слава". Вчіться, читайте книжки.
Ай-яй-йя до Носатий дядько Показати IP 28 Листопада 2017 16:16
"кацапізм" ! З української мови, раптом зникло слово "дурень"? Так в російській мові "дурно" "дурноє" і похідні мають інші значення, хоча можуть вживатись і в такому ж сенсі, як і в українській мові. А в даному випадку "дурна слава" - якраз влучно.
Івахіва Показати IP 28 Листопада 2017 11:32
Окрім "новин" про Івахіва на Волині більше нічого нема?
Палагута Показати IP 28 Листопада 2017 15:35
Степана злодія треба піарити на кожному кроці. Злодій і грабіжник!
Іван Показати IP 28 Листопада 2017 18:06
Ганьба,пот?ора!
СКОТИНЯКА!!! Показати IP 28 Листопада 2017 20:30
Стьопа: одне у тебе спасіння - стань на коліна перед виборцями, яким ти "подарував" віджате авто, та перед обкраденою тобою сім'єю Єремеєва, який у тобі непростимо дуже помилився і поверни їм вкрадене. Не забудь (якщо ще залишився грам совісті, привселюдно, перед телекамерами, якими знімав "Чорну вдову") попросити пробачення. Інакше гріхи, як пацюки, тебе загризуть. У тебе немає жодної людської перспективи!..
ввв Показати IP 29 Листопада 2017 17:51
Івахів "КРАСАВА" !!! Хи,хи,хи ... . Це просто кримінальний ТАЛАНТ !!!!!!!!!!!!!
Нарешті... Показати IP 29 Листопада 2017 20:51
Кажуть, що бачили як Остап Бендер в "тамТамі" купляв мотузку...
Igor Показати IP 30 Листопада 2017 10:00
Стьопа, бачу що в тобі непростимо помилився... Не ображай і полиш у спокої дітей! Схаменись! Амінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus