USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як луцькі дітлахи каталися з патрульними на службових автомобілях. Фоторепортаж

8 Січня 2018 13:47
На другий день Різдва Христового луцькі поліцейські організували різдвяну зустріч, під час якої дітлахи могли не лише поспілкуватися з патрульними, а й покататися на справжньому поліцейському автомобілі.

8 січня лучани разом зі своїми малюками заполонили площу перед Палацом культури, щоб взяти участь у заході.

Так, вже з початком акції луцькі дітлахи разом з батьками почали шикуватися в чергу, аби сфотографуватися з патрульною Олею, а також зі справжньою поліцейською вівчаркою. Також дітки могли отримати солодкі подарунки, проте для цього їм потрібно було відповісти на питання про правила дорожнього руху. Окрім того, маленькі лучани мали змогу посидіти в автомобілях, посигналити, а також увімкнути сирену.


Втім, найбільша черга утворилася біля службового автомобіля, на якому дітки мали змогу покататися.


У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини начальник Управління патрульної поліції у місті Луцьку Олександр Вовченко розповів, що в таке велике свято, як Різдво, патрульна поліція хоче бути ближчою до людей. З його слів, ця акція відбувається по всій Україні, зокрема вчора вона відбулася у багатьох містах, втім у Луцьку її вирішили зробити сьогодні, адже на другий день Різдва обіцяли кращу погоду.

«Ми хочемо, щоб патрульна поліція, дітки та дорослі лучани були ближчими один до одного. Разом з дітьми ми повторимо правила дорожнього руху, роздамо їм цукерки, а для батьків є безкоштовна кава. Напевно, це перша акція в історії правоохоронних органів, яка приурочена саме до Різдва», - зазначив головний поліцейський Луцька.

Також він закликав лучан не хвилюватися щодо їхньої безпеки, адже сьогодні з дітками займаються патрульні спеціального відділу, які не забезпечують правопорядок, а працюють з дітьми.

«Сьогодні по місту працює 8 екіпажів патрульних, тож лучани можуть бути спокійними за свою безпеку», - наголосив Олександр Вовченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Боб Показати IP 8 Січня 2018 14:34
Нічого не маю проти подібних роду акцій, але на мою думку, в час, коли в місті хаос, на дорогах робиться не зрозуміло що, даний захід є недоречним. Коли буде порядок в плані безпеки, двома руками підтримаю подібні події.
Я до Боб Показати IP 8 Січня 2018 15:44
100% !!! Ниють, що екіпажів не хватає, на Святвечір в спальному районі вбивство, а вони селфі «з дєточками» придумали(((((( Ауууу!!! Де ті мізки??? Фоткі можна і з клоунами зробити! Чому така ситуація в місті, чому патрульні замість своєї робити дітей розважають? Це вже занадто(((
Лучанин Показати IP 8 Січня 2018 14:37
Луцька поліція - молодці. Бачив декілька іх робіт. Поважаю.
987 до Лучанин Показати IP 8 Січня 2018 15:58
А що це за чудо копи на перед останній світлині, руки в кишенях, один взагалі небритий другий в куртці штацькій а штанах формених з барижною сумкою на грудях, одним словом шматалайники, де ж культура та етика поведінки, ви ж лице міста та країни. Тільки дівчині з білим волоссям респект. І взагалі цим рейтинги не піднімеш, понабирали більшу частини з вулиці ледарів, як кажуть "руки в брюки ХУ.. в карман" більярдисти ручні а не копи, ГАНЬБА РЕФОРМИ...
Анонім до 987 Показати IP 9 Січня 2018 05:57
мабуть кращі з кращих- еліта поліції Луцька
Вася до 987 Показати IP 10 Січня 2018 11:53
То є обличчя патрульних - КЕРІВНИКИ, з них беруть приклад!! Так от сума плюсиків та минусіків показує рейтинг та довіру!! (((((
Анонім до Лучанин Показати IP 9 Січня 2018 06:01
робота та, що на білому снігу за РАГСом, йшов на роботу - сам бачив
Я Показати IP 8 Січня 2018 14:41
І НЕ СОРОМНО ЇМ ПИКИ СВОЇ ПОКАЗУВАТИ? ЗА ТИЖДЕНЬ ДВА ТРУПА З ЇХ ВИНИ!
Лучанин Показати IP 8 Січня 2018 14:50
Все це добре, але замість фоткатись з малюками краще б слідкували за нічним містом! Сьогодні Луцьк не саме тихе місто в Україні. Колись бачив як аж 3 екіпажі втихомирювали правопорушників... нема слів... і ціє фотосесією вони точно не стали "ближче до людей"! вони, (нова поліція), покликані захищати рідне місто... але не все так просто... мова за мажорних паркувальників, право телефонного дзвінка, вказівка вищестоящого...
цирк Показати IP 8 Січня 2018 14:55
Поки так звані самозвані "поліцейські" розважались собі, по іншому це назвати не можливо, то 6 січня о 20 год біля ЗАГСу на вулиці пограбували та нанесли смертельні ушкодженні жінці. А такий результат (цей злочин) є наслідком роботи тих служб, які "працюють" на вулиці, вони створені для зменшення , попередження вуличної злочинності в тому числі своєю присутністю. А таками цирками які постійно влаштовують (прокататись, посміятись), хай такі "поліцейські" йдуть працювати вчителями правознавства в школи, вихователями в садки, керівниками у самодіяльні гуртки і т.д.....а не в поліцію. На фотографії позбирались бовдури і ржуть собі, звичайно краще так собі "зарісоватись" і ніх... не роботи, з дітками бавитись!!!!! І хай вже патрульна Оля йде вже кінець кінців працювати в школу або гімназію у центрі і не займається дурнею!!!
Лучанка Показати IP 8 Січня 2018 15:29
Ви мене вибачте, але накипіло: а не простіше було б виконувати свої посадові інструкції та обов‘язки, а не займатись фігньою?
Стах Показати IP 8 Січня 2018 15:57
А дітям дуже радісно було! І це добре . За своїми справами слідкувати треба , та самім не порушувати порядок. Знавців як завжди вистачає- кому що робити треба!
Андрій Показати IP 8 Січня 2018 16:29
Я хотів би побачити, як ці полісмени усміхались би, дивлячись в очі близьким та рідним жінки, яку жорстоко вбили на Святвечір якісь покидьки. Це що відбувається зараз у місті, це через недбалість, непрофесіоналізм та явне невиконання своїх пррфесійних обов'язків цих поліцаїв. А то їм тільки веселощі в голові. Хай в цирк йдуть на роботу, там таких чекають. Недоумки б..я. Найщиріші співчуття рідним загиблої...
Богдан Сташинський Показати IP 8 Січня 2018 16:53
Млять!!! Нехай би вони краще не дітей.... а по ночах за "Версалем " та іншими клоаками міста спостеригали... Під ранок твориться х.... зна що !!!
Іван Показати IP 8 Січня 2018 17:03
Підтримую всіх вище пишущих на 1000%. Такою фігнею страдають люди, не дивлячись на ситуацію в місті!!!!! Замість того , щоб шаритись по центрі і в школах, вирізати бумажки - краще б роботою зайнялись! !! Це те саме, що я б на лікаря вивчився і сидів в кабінеті і замість того аби лікуввти - розказував як погано їсти чіпси.
Кіндрат Панасович Показати IP 8 Січня 2018 17:08
одним словом - ПЛАСТМАСОВІ :))
я Показати IP 8 Січня 2018 17:10
не поліція, а няньки... тільки те й можуть, що катати і розважати дітей... клоуни... аніматори, одним словом...
ТТ Показати IP 8 Січня 2018 18:58
Усі, кому відомо про матеріальне забезпечення поліції, знають, що в даному випадку когось нагнули з бізнесу щоб закупити солодощі, повітряні кульки з логотипами. На це кошти в принципі відсутні, в кошторисі стаття фінансування відсутня, хіба на представницькі спишуть. Щось схоже ніби у 1944-1945 рр під час ВВВ солдати на визволених територіях тушонку роздавали голодним дітям. Колорит вражає, з одного боку площі - стела "Небесної Сотні", з іншої - веселощі, краще щоб колядували ті поліції разом з дітьми. Щось не так. Згадую часи, коли пошепки колядуували, ото відчувалось свято, а тепер - коли можна на увесь голос, то ніби потрапили в інший вимір,- брехня, обман, лукавство, підступність, голод,війна,-не наступають і не нападають, а ЧОГО чекають...
Джек Показати IP 8 Січня 2018 20:37
Шось я там дитячих крісел не наблюдаю
911 Показати IP 8 Січня 2018 20:45
Біленька - няшка...
Окс Показати IP 8 Січня 2018 20:51
6 січня я керувала тролейбусом. О 18.05 стала на відстій на 5 хв. на КРЗ, все повиключала. Підїжджають до мене патрульні і просять предявити всі документи, оскільки вони їхали за мною від історичного факультету і в тролейбусі не горіли нижні габарити. Так насправді нижні габарити не світилися, пояснюю, що можливо відійшло реле, адже зранку вони працювали, нічого не хотіли слухати і виписали протокол зі штрафом у розмірі 680 грн. А тим часом чую по рації викликають підмогу до ЗАГСу, патрульні не реагують, а довбуть мене далі, щоб я викликала механіків. Пояснюю, що включу аварійку, адже вона працює та поїду помаленьку в ДЕПО. Ні вони ще зо 20 хв. мені розказували як це небезпечно, коли не працюють нижні габарити, а все інше світиться
Правда Показати IP 8 Січня 2018 21:48
За чей щет этот банкет????
111 Показати IP 8 Січня 2018 21:59
Морди трошкi повiд`iдали вiд без дiяльностi .
Носатий дядько Показати IP 9 Січня 2018 10:18
Може поліцаям вже досить торгувати фейсами, бо нічого крім роздратування у лучан це не викликає?Займіться роботою. У мене, наприклад, скоро рік, як обікрали квартиру - результат нуль...
Лучанка Показати IP 10 Січня 2018 10:19
Раніше я була іншої думки про наших нових працівників поліції. 8.01.2018 у той час коли вони розважали дітей біля драмтеатру на стоянці було заблоковано виїзд для нашого автомобіля іншим авто. З нами було двоє маленьких дітей які були на виставі в драмтеатрі потім каталися на машинках по площі.Ми звернулися до працівників поліції про проблему виїзду з автостоянки але вони не відреагували на наше прохання, а сказали викликати патрульних для складання протоколу. Виникає запитання до наших працівників поліції для кого ви працюєте якщо з однієї сторони драмтеатру ви розважаєте дітей чи собою хизуєтесь а з іншою сторони діти мерзнуть не можуть їхати додому. Для чого ви взагалі ходите по місту якщо від вас нема толку ніякого.
То до Лучанка Показати IP 10 Січня 2018 11:17
й треба було викликати патрульних, чи всі мали покидати інших дітей і побігти до ваших,чи ці поліцейські єдині в місті були? Егоїзм аж зашкалює "Я,МОЄ, МЕНі", крім вас ще люди є, і поліцейські, до речі, також люди.
Ага Показати IP 10 Січня 2018 11:19
ну і гидотні ж істоти тепер в Луцьку живуть, злобою, жовччю аж сходите, поліщуки с?ані! Накипіло в них, бля! Захід був чудовий, дітвора пораділа, і якщо кілька поліцейських і кілька машин були зайняті один раз на рік кілька годин щоб порадувати дітвору, то великого урону для роботи поліції в цілому від цього не сталось , бо крім цих в місці ще є поліцейські, які були на службі. Щось погане вони зробили?! Так ні ж, сидять тут і бу-бу-бу-бу((
Лучанка до То Показати IP 10 Січня 2018 11:45
Егоїзм зашкалює у вас. Їм тяжко було об'явити щоб підійшов водій авто що далі говорити. Якщо ви не в курсі то коли викликаєш патрульних чекаєш їх не менше години а потів ще будуть тримати 2 години.Що в даний час мали робити діти мерзнути. Судячи з ваших слів ті діти яких розважали поліцейські діти а інші тоді хто. Невже тяжко було одному поліцейському приділити 2хв. їхньої уваги дітям які були не біля них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus