USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Служити та захищати»: у Луцьку відзначили найкращих поліцейських

4 Серпня 2017 11:55
З нагоди 2-ї річниці Дня Національної поліції України у Луцьку відзначили найкращих патрульних.

Дійство відбулося 4 серпня в приміщенні Управління патрульної поліції у Луцьку.

На початку заходу слово для привітань надали т.в.о. начальника УПП у місті Луцьку Дмитру Хмаруку, який побажав колегам, аби ті легко переносили труднощі поліцейської служби.

«Радий вас вітати на нашому скромному заході. Сьогодні ми святкуємо другу річницю Дня Національної поліції України. Зичу вам всім міцного здоров’я, благополуччя у ваших сім’ях. Вам особисто хочу побажати, щоб ви легко переносили всі труднощі поліцейської служби. Негативним є те, що нас стає все менше й менше – люди йдуть. Але сьогодні свято, тому хочеться вас привітати: більше позитиву, більше щастя, більше радості, усмішок вам та вашим сім’ям. Наш девіз – служити та захищати. Ми це робимо та будемо робити незалежно від обставин та від подій, які відбуваються щодня», - зазначив Дмитро Хмарук.

Також до привітань долучився заступник начальника УПП у Луцьку Роман Буховець.

«Пролетіло півтора роки. Мені здається, що вони пролетіли, як один день. Лише недавно ми сиділи тут в актовому залі і думали, як це все буде: прийшли з переляканими очима, не знали що робити, але, дивлячись на те, що на сьогоднішній день ми бачимо, то все було зроблено правильно. Мене переповнює гордість за те, що я працюю в Управлінні патрульної поліції міста Луцька, і працюю не будь з ким, а працюю саме з вами. Якби не ви – не було би цього всього», - резюмував Роман Буховець.

Опісля привітальних слів, кращим працівникам поліції, які сумлінно виконують службові обов’язки вручили подяки та медалі. До слова, особливим цей день є для Іванни Сенник, в якої день народження співпав з Днем Національної поліції. «Наша Іванка народилася правильного дня», - зауважив Дмитро Хмарук, нагороджуючи поліцейську.
Також подяки вручили представникам ЗМІ за висвітлення діяльності поліції та активну громадянську позицію.
Насамкінець патрульні вийшли на подвір’я Управління патрульної поліції, де вони могли зробити пам’ятні світлини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2017 12:35
Молодці! Лучани на вас розраховують!
777 Показати IP 4 Серпня 2017 12:41
Не той тепер Миргород Хорол річка нета.........
просто цікавий Показати IP 4 Серпня 2017 12:58
Хлопці, а як зветься ця стійка - руки за спину, ноги розчепірити і щелепу вперед? наскільки знаю, є "струнко", є "вільно".
не просто до просто цікавий Показати IP 4 Серпня 2017 13:33
стійка зветься "я крутой а ти атстой"
ірина Показати IP 4 Серпня 2017 13:28
івана сенник велика молодчинка
Неофіційне запрошенн Показати IP 4 Серпня 2017 13:31
Шановні журналісти! Звертаємо Вашу увагу на те, що Національна поліція України це не лише патрульна поліція!!! Є багато інших підрозділів, в тому числі новоутворених, які виконують також важливі функції... Тому ласкаво запрошуються журналісти Волині на урочисті заходи з нагоди відзначання Дня поліції 05 серпня 2017 року на 10.00 год у клуб Головного управління поліції у місті Луцьку, вулиця Винниченка, 11. У стандартній програмі заходів присвоєнння спеціальних звань керівництву області, відзначення найкращих серед найкращих, найпрекраснішої частини нашого великого колективу грамотами, подяками, можливо цукерками)) Ваша присутність дуже відається!!! Велике прохання не обділяти увагою "не-патрульних"!!! Ми за відкритість та прозорість! З повагою, неназвана велика родина "такожполіцейських"! P.S. З будь-яких питань звертатись у сектору комунікацій ГУНП у Волинській області
аня Показати IP 4 Серпня 2017 13:31
цяіванна дуже строга, і ніхто б не сумнівався що вона піде в гору...
Юзвик Показати IP 4 Серпня 2017 21:51
Усi розчарованi з реформи та бiльш менш нормальнi повтiкали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus