USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як працює луцький сервісний центр EVODA після послаблення карантину

29 Травня 2020 13:43
Нарахування за спожиті послуги з водопостачання, подавання показників або ж повірка лічильників: у Луцьку після перерви на карантин відновив роботу центр з обслуговування клієнтів комунального підприємства «Луцькводоканал» EVODA.

Тож лучани можуть залагодити низку комунальних питань безпосередньо там. Як працюватиме центр комунального підприємства нині, чи вніс карантин зміни в роботу та графік – у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Люди звертаються по допомогу в наданні послуг, щодо додаткових платних послуг, укладання договорів. Є такі послуги, які не зовсім зручно надавати дистанційно, – розповідає начальник управління маркетингу та комунікацій КП «Луцькводоканал» Олександр Назарук. – Тому ми вирішили, враховуючи усі рекомендації стосовно дотримання карантину, відкрити центр і надавати послуги нашим клієнтам».

Читати ще: У Луцьку сервісний центр EVODA відновлює роботу

Нині центр обслуговування працює у звичному докарантинному режимі: з восьмої ранку до шостої вечора без перерви на обід.

Як зауважив Олександр Назарук, роботи вистачало і у період карантину, часом виконували ще й більший її обсяг, ніж зазвичай.

«Збільшилася кількість дзвінків. Ми підсилили колл-центр. І в принципі ми навіть більше зібрали показників, ніж за звичайних умов», – додає він.

Працівники центру розповідають: довго звикати до роботи після карантину їм не довелося, адже дистанційну роботу ніхто не відміняв.

Відвідувачів у центрі нині немало. Як розповідає адміністратор Яна Вакула, найбільше звернень опісля поновлення роботи – з приводу повірки лічильників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus