USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як «Слуги народу» на Світязі «працювали»

6 Серпня 2020 16:02
На Світязі відбувся з’їзд народних депутатів від партії «Слуга народу». На папері це все називалося робочою зустріччю з питань розвитку рекреації. Утім народні обранці обіймалися з деревами, фотографували білочок, дивилися на Світязь з висоти пташиного польоту, цілувалися з дівчатами по кущах та гуляли до ночі на закритій дискотеці. А проживали в готельно-ресторанному комплексі «Лемарк», розташованому на центральному пляжі. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Належить цей готель дружині митника Олександра Марчука, який торік в цьому ж таки закладі побився з журналістами. І за на нього відкрили кримінальне провадження. Скандальний заклад прославився на всю Україну. Але схоже, що тут пропонують такі гарні умови відпочинку, що ними не погребували навіть народні депутати.
Нардеп, голова волинської обласної організації партії «Слуги народу» Валерій Стернійчук запросив колег на Шацькі озера, щоб ті на власному досвіді переконалися у туристичній привабливості нашого краю. Власне, таку мету поїздки окреслили у запрошеннях, які діяли на двох.

Зголосилося приїхати чимало депутатів Верховної Ради. А саме – Юлія Гришина, Владлен Неклюдов, Володимир Воронов, Анатолій Остапенко, В’ячеслав Медяник, Юлія Овчинникова і, звісно, Валерій Стернійчук. Були на з’їзді й очільники обласних осередків партії.
Гуляли нардепи гучно – дві доби. Першого дня навіть виходили в люди. Але в одному кафе з народом "слуги народу" сидіти не побажали. Попросили відставити столика окремо.

А після дванадцятої ночі пляжем пройшлася поліція і попросила вимкнути музику, бо вона заважає відпочивальникам «Лемарка». На очі журналістам, які не могли обминути увагою цього пишного корпоративу, слуги народу теж потрапляти не дуже хотіли. Тому, коли побачили камеру, наступного дня ворота до центрального подвір’я завісили якимось плакатом і підігнали до центрального входу вантажівку. Бідолашний водій цілий день парився у тісній кабіні. Чоловік щиро зізнається: не сам придумав тут стояти. Попросили.

А тим часом за високим парканом лунала гучна музика на весь двір. Поставили сцену, напустили диму. Пили, гуляли, і жодні карантинні норми тут не діяли.

Уже вранці нардепи постили світлини у соціальних мережах. А ще розповідали, що вони на Світязі працюють.

Найдушевніша фотосесія – у Владлена Неклюдова. На своїй сторінці у «Фейсбуці» він запостив фото білочки й побажав усім гарного дня. На наступній світлині народний обранець обіймається з деревом.
Зазначимо, така собі робочо-розважальна делегація налічувала приблизно двадцять людей. Увесь готель під час гулянь закрили, та ще й завісили паркан плакатами. Це, напевне, щоб прості люди не заглядали і не заздрили таким робочим депутатським будням.

Готель, у якому були народні депутати, є одним з найдорожчих на Світязі. Там є чотири одномісні номери вартістю 750 гривень за добу, десять двомісних по 800 гривень та три люкси: один за 1500 гривень і два по 1200 гривень. Загалом, за підрахунками журналістів, лише проживання у «Лемарку» на дві доби для депутатської компанії вартувало 30 тисяч гривень. А в скільки обійшлися бенкети, навіть страшно уявити, бо ж щодня застілля тривали приблизно з обіду й далеко за північ. Накривали столи і в бенкетних залах, і на літніх терасах. На розливі був особисто власник готелю «Лемарк», митник Олександр Марчук.
Отож, слуги народу якось геть не по-народному живуть і відпочивають. Не у бабусі для відпочинку знімають кімнату, а в митника замовляють цілий готель. Дуже сумнівно, що Олександр Марчук брав би гроші з депутатів за відпочинок. Але ж якщо він пригощав нардепів безплатно, це явний факт корупції.

Тож журналісти публічно звернулися до волинської організації партії «Слуга народу» з проханням прозвітувати з приводу витрат на робочу поїздку на Світязь. І попросили підтвердити свій звіт якимись документами й оголосити результати робочого візиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ПАЛИЦЯ Показати IP 6 Серпня 2020 16:19
І що? АЯ ЯЙ! ЗАМОВНА ПУБЛІКАЦІЯ)))
Євробидло Показати IP 6 Серпня 2020 16:21
Реально не підтримую чинну владу і дану партію, але мислю логічно, і маю кілька питань до журналіста який робив репортаж: 1. Обіймали дерева, фотографували білочок і цілувалися з дівчатами в кущах, гуляли на дискотеці - впринципі робили те саме що і звичайні люди. Які закони були порушені під час цього? 2. Проживали в ГРК "Лемарк" - дякую за рекламу. 3. Йде відсилка на те кому належить, чим прославився і т.д.. - впринципі підтримую журналіста (митник - бізнесмен), але яке це відношення має до приїжджих слуг народу??? 4. Навіть виходили в люди - тобто їм потрібно було ізолюватися від всіх? Попросили відставити столики окремо - не відставити окремо - а зсунути до купи більше столів щоб всі помістилися. 5. НАпустили диму і т.д.. - приїдьте в любі вихідні коли там весілля - це стандартна програма даного закладу, не лише для Слуг Народу. Цікаво шо там в Нестер ХАузі в даний час відбувалося? 6. З остальним в статті - погоджуюся з журналістом, але також хочу звернути увагу на наявний у статті дух "заказухи".
лк Показати IP 6 Серпня 2020 16:33
трохї відпочили ,ато та замучились народ обкрадати норм
Ага Показати IP 6 Серпня 2020 16:47
Пир среди чумы и заодно борьба с коррупцией! теперь ,, ЧЕСТНОМУ,, мытныку вообще бояться нечего!
Я Показати IP 6 Серпня 2020 16:49
Тема дівчат у кущах,із якими цілувалися нардепи,до кінця не висвітлена.Тікі того й статтю читала.А про дівчат там ні слова!
ABC до Я Показати IP 6 Серпня 2020 18:34
То був, як зараз модно говорити, клікбейт.
Народна прокуратура Показати IP 6 Серпня 2020 17:05
До Єввробило. Ніколи не підтримував Ваші коментарі, але в даному випадку на Вашому боці. У чому чергова зрада?
Українець Показати IP 6 Серпня 2020 17:19
О боже, як то все гидко і низько ! Вибудуйте, виборці, логічну лінію : митник збудував готель ( ! ), депутати з IQ нижче нуля за останній час напрацювали низку антинародних законів, але елєкторат німий - той самий, шо сьогодні їх критикує, за свій вчорашній вибір встидливо ховає очі і бреше, шо не голосував , одночасно сам продаючи щось на ринку - податків державі не сплачує, журналісти шось хочуть, але забувають, що вони теж влада, забувають про журналістську етику та відповідний Закон про ЗМІ, правоохоронні органи ото все знають і бачать ( ! ), але, вибачте, - імпотенти, в долі і тупо догоджають владі. А всі ви причетні до отого всього - хоч самі собі можете дати відповідь, можете то все самим собі пояснити ? Якийсь ярмарок марнославства ! Ну рано чи пізно спаде полуда з очей виборців і за все треба буде і перед Законом, і перед народом, і перед совістю як не своєю, то власних дітей і перед всевишнім - ВІДПОВІДАТИ !!! Вчіть історію, не хочете своєї країни - то ознайомтесь з історією Франції, зокрема, простудіюйте французьку буржуазну революцію ! Її результат дуже повчальний ! Біда, що витворяючи таке, ви, напевно, не маєте часу ні читати, ні вчитись та і не хочете - бо видно не спроможні ! Вам так легше жити . Єдине, шо тішить, шо може виборець, дивлячись на ото все $лядство, хоч чуть-чуть прозріє !
Заробітчанин Показати IP 6 Серпня 2020 18:28
А за чий рахунок «працювали»? Гадаю раз це робоча нарада то і оплачувалась вона не з їхнього, а з карману країни. Робочу нараду можна було б зробити і в дешевшому місці.
Просто цікаво Показати IP 6 Серпня 2020 18:35
Валера, які там далі плани після депутатства? Назад до мами в клюб села Крупа?
знаю Показати IP 6 Серпня 2020 21:57
валерчик збрехав в автобіографії, що працював завклубом, він ніколи там не працюва, просто ключі носив, відкривав клуб, ввалерчик друг наглого голови семенюка...два чоботи пара.....
Отакої Показати IP 7 Серпня 2020 06:13
...хоч чуть-чуть прозріє!Не тіште себе ілюзіями,не прозріє,повна деградація.Та Ви напевно бачите і стикаєтесь з цим кожен день.Прикро.Але на жаль такі реалії...і справа не в слугах,президенті,Світязі,а в нас.
Мітя Показати IP 7 Серпня 2020 17:42
Валєра, як перекотиполе, де тільки не терся...тепер вже слуга)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus