USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у Луцьку планують перерозподілити кошти бюджету

27 Червня 2017 18:50
Під час чергової сесії Луцької міської ради депутати планують оптимізувати бюджет, спрямувавши кошти на соціальні та інфраструктурні проекти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 27 червня.

Загалом, під час засідання внесли рекомендації змін до бюджету черговій сесії. Серед іншого, про виділення коштів управління освіти на ремонт загальношкільних та дошкільних навчальних закладів; виділення департаменту ЖКГ коштів для покупки дитячого обладнання та лавок; ремонт мережі освітлення; фінансування переможців програми підтримки ініціатив жителів Луцька тощо.

Значні суми спрямують на підтримку діяльності комунальних підприємств міста. Зокрема, КП «Парки та сквери», а також ДКП «Луцьктепло», яке отримає 2,5 мільйона гривень.

Важливою статтею перерозподілу є кошти для Департаменту соціальної політики на компенсацію пільгового проїзду для Луцького підприємства електротранспорту.

3,4 мільйона гривень спрямують на поточний ремонт доріг, 10,5 – на капітальний та реконструкцію доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus