USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як «Волинь» здолала «ВПК-Агро» та здобула другу перемогу поспіль. Фоторепортаж

19 Вересня 2021 10:51
У минулому турі луцька «Волинь» на виїзді перемогла донецький «Олімпік», тож і в домашньому матчі з «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини лучани прагнули повторити свій успіх. Команда з села Шевченківка не дуже вдало стартувала у нинішньому сезоні, заробивши за вісім турів лише шість очок.

Перемога у дев’ятому турі дозволяла лучанам піднятися у верхню частину турнірної таблиці, тож Альберт Шахов вирішив не змінювати стартову одинадцятку у порівнянні з матчем з «Олімпіком». Натомість з перших хвилин у «ВПК-Агро» вийшов колишній футболіст «хрестоносців» Артем Дудік.
Старт матчу був за гостями. «Волинь» намагалася застосовувати пресинг, однак команда з Дніпропетровщини вдало з-під нього виходила. Вже на 5 хвилині гості створили момент: Дудік подав з кутового, а Де Жезус головою пробив поряд з хрестовиною – якби м’яч летів у ворота, Неділько нічого не зміг би вдіяти.

«Хрестоносці» оговталися ближче до 15 хвилини, коли Климець скинув на Кобзаря, який в боротьбі з двома захисниками та воротарем переправити м’яч у ворота таки не зумів.
Але на 25 хвилині молодий нападник «Волині» отримав ще один шанс. Чернов на фланзі підхопив м’яч та пробив, після блокування захисником ще раз бив Рябов, удар якого також заблокували, а от Сасовський зумів потужно пробити по воротах – Бабічин відбив, але Кобзар був першим на добиванні – 1:0.
До кінця тайму кілька моментів мав Хагназарі: спочатку з ударом іранця після класної скидки Климця впорався голкіпер, а невдовзі хавбек пробив поруч зі стійкою, передував цьому штрафний.
На початку другого тайму вкотре продемонстрував своє вміння грати головою на стандартах Сасовський, але цього разу, вигравши боротьбу, пробив над поперечиною.
Натомість гості мали небезпечний момент після кутового, однак Неділько та захисники ліквідували небезпеку.

Вже в компенсований час Ляшенко міг подвоювати рахунок, але не зумів поцілити у кут після проходу з правого флангу. Тож фінальний свисток арбітра зафіксував другу перемогу «Волині» поспіль.
Вже 22 вересня «Волинь» прийме прем’єрліговий «Маріуполь» у рамках Кубка України.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А хай знають наших ! Показати IP 19 Вересня 2021 11:59
Да, наробили хлопці шороху ! Шо Гвардіола, шо Луческу, не кажучи вже про першолігових тренерів, моляться, шоби жереб не вивів їх на "Волинь" ! Бо кому хочеться програвати !
Уболівальник ФК "Вес Показати IP 19 Вересня 2021 13:18
Як може так ця ФК "Волинь" і грає.
факт Показати IP 19 Вересня 2021 17:26
Нема в команди молодого Кварцяного. І зміни на краще, відбуватимуться в далекій перспективі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus