USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як виглядає Центральний ринок у Луцьку після майже 4 місяців демонтажів. Фоторепортаж

31 Травня 2020 17:47
4 лютого в Луцьку розпочався довгоочікуваний демонтаж Центрального ринку з-під стін Луцького замку. Для лучан ця дата є знаковою, оскільки протягом багатьох років містяни очікували, коли ж усе-таки ринок приберуть, очистивши територію біля замку і тим самим збільшивши привабливість Луцька в очах туристів.

Сьогодні, коли минуло майже 4 місяці від початку демонтажних робіт, можна зробити висновок: демонтаж відбувся, ділянку, хоч і не всю, очистили від контейнерів, однак біля замку й досі одне з найбільш брудних місць у Луцьку.

Як повідомляє міська влада, за останні кілька днів із Центрального ринку було вивезено понад дві сотні контейнерів, проте хоч і прибрали велику кількість незаконних торгових приміщень, із чистотою досі спостерігаються деякі проблеми.

На землі лежать багато куп зі сміттям, залишеним після демонтажу. Незважаючи на те, що комунальні служби неодноразово тут прибирають, очистити повністю це місце вони так і не змогли. От і в день зйомки (28 травня), тут відбувалися одночасно і демонтаж контейнерів, і проводили прибирання.

Під час фотографування було помічено кількох підприємців, які спостерігали за демонтажем власних кіосків. Також, на місці працювали патрульні, які детально фільмували всі етапи демонтажних робіт.

Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало фотопідбірку, аби показати, як виглядає Центральний ринок після 3 місяців із початку демонтажних робіт з його перенесення на територію Нового ринку.
Фото і тест: Родіон Прокопчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 31 Травня 2020 18:13
Це так виглядає "повний" демонтаж?
Лучанин Показати IP 31 Травня 2020 18:17
Хороша робота хлопці!!!!)))))
дідо Показати IP 31 Травня 2020 18:32
ну і потрібно було баригам цирк влаштовувати?
Добрий день Показати IP 31 Травня 2020 18:53
Буде красІво
Мєсний бомж Показати IP 31 Травня 2020 19:28
Звідти до стін замку, як до Марсу пішки, там іще 10000 іржавих кіосків.
Лучани Показати IP 31 Травня 2020 19:29
То є вже похідна від первісного задуму - і скільки нервів, ганьби, витрат поламаних доль і компроментацій ! То є результат дурості, непрофесіоналізму і корупції декількох каденцій міської влади і конкретних чинуш . Лучанам же відомі прізвища тих, хто підписував рішення про надання таких дозволів, хто візував їх, хто погоджував, кому і за скільки, хто з органів кого нагинав, хто з депутатів рішав, хто свічку тримав ! Розумні люди ще на початковій стадії прогнозують, шо із такої затії вийде в кінцевому результаті . А тут бабло перемогло здоровий глузд . І ти їм &ци в очі, а вони свою лінію гнули. І от мають продукт своїх діянь - породили викидиш . Коли робили той базар - то себе особисто не забували, а тепер коли треба ліквідувати - то вже за міський бюджет доводиться чиюсь дурь ліквідовувати - за податки всіх лучан . І справа в тому, шо то ж ше не кінець ! Панове журналісти, зробіть матеріал про хресних батьків отої ганьби ! Нехай Луцьк почує про своїх хероїв ! Бо є тривога, шо історія вчить, шо вона нічого не вчить !
Лучанин до Лучани Показати IP 31 Травня 2020 22:12
Історія вчить, але тільки тих хто хоче вчитися. В нас, нажаль, вчитися ніхто не хоче. А ще історія вчить що якщо бути байдужим коли прийшли за одними, потім за іншими, то коли прийдуть за тими хто був байдужим, заступитися не буде вже кому. Це я про іншу частину ринку, навколишні ларьки, кіоски з магазинчиками та Варшавку. Повірте, скоро буде. А починалося з гаражів.
До Лучани Показати IP 31 Травня 2020 20:10
Так ,винні попєрєдніки,всі!!!!Яких все влаштовувало , бо катали їм гроші , а натомість видавались дозволи на контейнери , ятки , магазинчики, прилавочки з натягнутими над ними від дощу та сонця покривалами , шторками та целофаном. Але тих грошей ніколи ЧОМУСЬ не вистачало на дорогу до ринку , між рядами асфальт на вулиці , покриття між рядами у корпусах, на нормальну вентиляцію критого ринку..... Маємо , що хотіли і на що давали, на що заслужили
Художник Показати IP 31 Травня 2020 20:25
Японська мудрісить каже що перед тим як щось малювати- подивись на білий лист паперу і подумай - який він прекрасний ! Ця мудрість нічого не нагадує ?
ААА Показати IP 31 Травня 2020 20:41
А де фото сьогоднішнє - стоянки з машинами на тому місцві?
Таліб Показати IP 1 Червня 2020 10:22
Ще трішки і цей гадюшник зникне
репліка Показати IP 1 Червня 2020 18:36
Волиняни йшли, їхали на базар, то так заразом і замок Любарта бачили. Тепер на замок переважна більшість буде дивитись в інтернеті. І не варто лукавити, що без базару до замку піде більше людей. Окремих людей доведено до відчаю. Нема за що жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus